banner-big
Radu Păcurar - Viceprimar
comuna-apahidaradu-pacurar-viceprimar.jpg
Data: 2015-01-19

Câteva cuvinte despre dumneavoastră?
 Am 38 de ani, căsătorit, cu un copil de 1 an, am făcut școala generală în Apahida, după care liceul și facultatea de construcții în Cluj-Napoca. Sunt  inginer constructor, proiectant de structuri, practicant în domeniu. Am proiectat și construit în localitatea Apahida, contribuind în acest fel în mod direct la dezvoltarea localității.
Dețineți de 2 ani funcția de viceprimar al comunei Apahida, ne puteți spune câteva cuvinte despre activitatea pe care o desfășurați?
Ca viceprimar al comunei  desfășor activități de îndrumare a serviciului de administrare a domeniului public și privat al comunei, gestionarea situațiilor de urgență (incendii, inundații, calamități naturale, etc), evidența și disciplina lucrărilor de construcții, controlul în târguri și piețe, asigurarea igienei și a salubrității în localitate, îndrumarea și supravegherea poliției locale și a agenților de pază, mai răspund de serviciul de ecarisaj, cu precizarea că legislația deficitară nu ne permite să acționăm. Mai fac parte din comisii de recepții, precum și din comisia de achiziții. Am o activitate bogată, interesantă, de multe ori foarte solicitantă, situațiile de incendii, inundații, dezăpeziri și alte probleme grave, mă găsesc pe teren, indiferent că e zi sau noapte.
Ce măsuri a întreprins Primăria pentru găsirea unor noi locuri de joacă pentru cei mici? 
S-au utilat cu jocuri multe locații noi în toate satele. S-au achiziționat multe jocuri noi, moderne, sigure, s-au suplimentat în locurile de joacă deja existente și s-au eliminate cele nesigure. Mulţumesc firmei Rondocarton pentru că a sponsorizat cu un complex de joacă, care a fost montat lângă bază sportivă din Apahida. Rog tinerii adolescenți plini de energie să nu distrugă jocurile. În continuare căutăm locații noi și o să achiziționam și alte jocuri.
Știm că proiectul pentru introducerea canalizării în Dezmir și parțial în Sânnicoara, în valoare de aproximativ 10 milioane euro a fost aprobat. Când credeți că vor începe lucrările și când vor fi finalizate?
Valoarea devizului general al lucrării, aprobat prin hotărâre de consiliu local, este de  8.939.988 euro plus tva, deci depășeste 11 milioane euro. Investiția se va finanța prin programul POS Mediu prin Compania  de Apa S.A. Comuna Apahida participă la investiție cu o cofinanțare de 1,9% din valoarea investiției. Lucrarile vor demara în termen scurt, acum se definitivează ultimele detalii, lucrarea trebuie finalizată până la sfârșitul anului 2015, aceasta fiind o condiție obligatorie în cadrul acestui proiect.
Întrucât numărul copiilor din Apahida este în continuă creștere, când credeți că se va  realiza o nouă gradiniță și care credeți că ar fi locația ideală pentru aceasta?
Există un proiect aprobat de câțiva ani  pentru o nouă grădiniță în localitatea Apahida, vis-à-vis de Primarie, mai exact în curtea gospodăriei comunale, proiect elaborat de Ministerul educației și cercetării, însă lipsa fondurilor respectivului minister a dus la neînceperea  lucrărilor. O nouă gradiniță este imperios necesară, susțin idea construirii unei noi gradinițe din bugetul Consiliului local. În opinia mea, cea mai bună locație, în limita terenurilor disponibile, ar fi în spatele Bancii Transilvania, zona fostului dispensar, zona liniștită, protejată de praf, zgomot, mașini, cu spațiu verde.
Care este relația pe care o aveți cu Primarul comunei Apahida? 
Am o relatie normală, firească, așa cum trebuie să aibă doi oameni, angajați în buna  administrare a comunei.
Ce părere aveți despre activitatea Consiliului local Apahida?
Nu vreau să comentez subiectul, spun doar că unii membri nu se implică. Lumea ar trebui să-și aleagă consilierii cu mai multă atenție, în special la capitolul studii. Este nevoie în Consiliul local de oameni profesioniști, Apahida nu e Cuca Măcăii, precum inginerul practicant nu e vânzător de banane. Iți multumesc pentru interviu.

 

Rodica Ștefana Vultur
comuna-apahidavultur rodica.jpg
Data: 2015-01-19

Spuneți-ne câteva cuvinte despre activitatea dumneavoastră în cadrul Consiliului local Apahida?


În calitate de consilier local particip la toate ședințele și discuțiile care au loc în cadrul Consiliului local, privind proiectele pentru comuna noastră. Vin cu idei noi pentru viitoarele proiecte și pentru binele comunității. Am participat și sprijinit unele proiecte importante cum ar fi proiectele de canalizare și asfaltare, înlocuirea conductelor de apă,construirea unui cămin modern în Sânnicoara, electrificarea în zona Câmpenești și Căbăuș, atragerea de noi investitori și crearea de noi locuri de muncă, susținerea proiectelor pentru construirea unor noi locuințe pentru tineri.


Care credeți că este cea mai mare necesitate a comunei în acest moment?


Susțin amplasarea de semafoare în comuna noastră pentru a evita anumite accidente rutiere. Iluminatul public să fie extins pe toate străzile și în toate satele comunei. Sper să se îmbunătățirea sistemului de învățământ prin creșterea nivelului educațional al copiilor, în acest aspect se poate implica și Biserica, dar și alți voluntari care să îi ajute în special pe copii nevoiași. Ar mai fi utile: dezvoltarea unui centru de agrement în Câmpenești care să atragă mai mulți turiști, realizarea unei capele în Sânnicoara, finalizarea lucrărilor de modernizare a străzilor și de introducere a canalizării, asigurarea securității pentru cetățeni prin montarea de camere video și angajarea unei firme de pază care să patruleze în zonele nesigure ale comunei.

Profil consilier local

Vârsta: 53 ani
Stare civilă: căsătorită
Studii: Liceu Teoretic
Profesie: Administrator firmă
Localitate: Sânnicoara

Traian Ovidiu Buiga
comuna-apahidatraian-ovidiu-buiga.jpg
Data: 2014-11-26

Din păcate este singurul consilier local care a refuzat invitația de a-și prezenta activitatea din cadrul Consiliului local, în paginile Jurnalului de Apahida.

Spațiul alocat acestuia în numărul 9 al Jurnalului de Apahida a fost redistribuit colegului său de partid Dan Podar.

În cazul in care dorește ca să transmită unele informații despre calitatea dânsului de consilier local, poate face lucrul acesta la adresa stiri@apahida.ro.

Vasile Fărcaș
comuna-apahidavasile-farcas.jpg
Data: 2014-11-26

Spuneți-ne câteva cuvinte despre activitatea dumneavoastră în cadrul Consiliului local Apahida.
    Am agreat toate proiectele de hotărâre care au fost în folosul cetățenilor. La nivel local ar trebui să se facă administraţie nu politică. Sunt de acord cu contradicțiile care duc la progres nu la stoparea adoptării hotărârilor. Prin natura meseriei am participat efectiv la implementarea proiectelor în domeniul infrastructurii prin propuneri și soluții tehnice privind îmbunătățirea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare pe raza comunei.
Care credeți că este cea mai mare necesitate a comunei în acest moment?
    Este necesar să atragem investiții în orice domeniu și să se creeze noi locuri de muncă pentru populația comunei. Sunt importante de asemenea: crearea unui cadrul legislativ pentru asocierea producătorilor locali, îmbunătățirea și diversificarea serviciilor oferite locuitorilor, realizarea unor depozite pentru păstrarea recoltelor ce i-ar ajuta pe producători să-și valorifice eficient producțiile agricole, realizarea proiectelor începute pe infrastructură drumuri, podețe, rigole, trotuare, inițierea unor cursuri de pregătire profesională pentru tinerii agricultori locali etc. Biserica ar trebui să se implice mai mult în viața socială a comunității. De asemenea pentru îmbunătățirea sistemului de învățământ la nivel local s-ar putea crea anumite facilități pentru profesori care predau în localitate.  
 

Profil consilier local

Vârsta: 56 ani
Stare civilă: căsătorit
Studii: Institutul politehnic Cluj
Profesie: Inginer
Localitate: Apahida

Iuliu Dumitru Sabo
comuna-apahidaiuliu-dumitru-sabo.jpg
Data: 2014-11-26

Spuneți-ne câteva cuvinte despre activitatea dumneavoastră în cadrul Consiliului local Apahida.
Sunt consilier local din această primăvară, în acest timp am susținut proiectele importante pentru comună Apahida, cum ar fi proiectul de modernizare a străzilor, de decolmatare a văiilor, de susținere a echipelor de fotbal locale, am susținut micșorarea redevenței pentru pășunat de la 60 la 40 euro. 
În continuare voi susține proiectele care sunt pentru dezvoltarea comunei Apahida
Care credeți că este cea mai mare necesitate a comunei în acest moment?

Întrucât reprezint satul Corpadea în Consiliu local mă voi referi la câteva proiecte pe care le consider importante pentru această localitate. Un proiect necesar pentru corpădeni este realizarea sistemului de canalizare în toată localitatea. După realizarea canalizării un alt proiect util ar fi astfaltarea străzilor.  De asemenea ar fi necesară amenajarea unui parc de joacă pentru copii. Numărul mare de copii ar impune construirea pe viitor a unei grădinițe și a unei școli, până atunci este URGENT să se suplimenteze transportul elevilor spre școala din Apahida. 

Profil consilier local

Vârsta: 40 ani
Stare civilă: căsătorit
Studii: Școală profesională
Profesie: Fermier
Localitate: Corpadea

 

 

Ligia Vasilica Pop
comuna-apahidaligia-vasilica-pop.jpg
Data: 2014-11-26

Mi-am început  activitatea în Consiliul Local Apahida în anul 2005 și în prezent sunt consilier local din partea PNL. De-a lungul activității mele publice, am susținut mai multe proiecte importante pentru  comună noastră și aș menționa doar câteva dintre ele: Etajarea și modernizarea Liceului tehnologic Ștefan Pascu, Modernizare Grădiniţei din Apahida, Aderarea Comunei Apahida la Zona Metropolitană, proiect prin care s-a reglementat transportul în comun pe raza comunei. Construcție Capelă Apahida, modernizarea Bazei Sportive, amenajarea unui teren sintetic cu nocturnă, precum și amenajarea spațiilor verzi și a unor locuri de joacă pt. copii, Construcție Centru Social, restaurarea Centrului Agricol, în fostul spațiu CAP., alocarea a peste 2000 de parcele tinerilor căsătoriţi conform Legii nr. 15, etc.


În prezent se impune cu necesitate intrarea comunei noastre într-un amplu proces de dezvoltare. În acest context susțin cu prioritate următoarele proiecte: atragerea investiției Spitalul de Urgență în comună Apahida, o nouă grădiniţă cu program prelungit pt. localitatea Apahida, construirea unui centru modern , la standarde occidentale pt. vârstnici, înființarea unui club de seniori pt. pensionarii comunei noastre, întroducerea Comunei Apahida pe listele APIA drept zonă cu potențial turistic, reabilitarea Bisericii Monument Istoric "Sfântul Mihail şi Gavril," singurul bun al comunei din patrimoniul UNESCO, integrarea unui bazin de înot în incinta bazei sportive,atragerea unui investitor, în vederea construirii unui Centru de Agrement în zona Câmpenești, înființarea unui Centru Etnografic în  scopul conservării patrimoniului nostru istoric și cultural, dezvoltarea zonei rezidențiale, amenajarea unei pieţe pt. desfacerea produselor agricole, construirea celor două capele în loc. Sânnicoara și Dezmir, un cămin cultural nou în loc. Sânnicoara, modernizare școlii din loc. Sânnicoara, finalizarea școlii din loc. Corpadea, canalizarea cu prioritate a zonelor Căbăus și Câmpenești, continuarea lucrărilor de asfaltare și canalizare pe raza întregii comune, sprijinirea activităților culturale și sportive, de asemenea, voi încuraja permanent creșterea nivelului educațional al copiilor noștri, întrucât consider că: un popor civilizat este un popor educat.

Profil consilier local

Vârsta: 43 ani
Stare civilă: căsătorită
Studii: Facultatea de științe politice, administrative și ale comunicării- Universitatea Babeș-Bolyai
Profesie: Director Media Event Tour S.R.L.
Localitate: Apahida

Alexandru Fabian
comuna-apahidaalexandru-fabian.jpg
Data: 2014-11-26

Spuneți-ne câteva cuvinte despre activitatea dumneavoastră în cadrul Consiliului local Apahida.
 Sunt la al doilea mandat de consilier local. În calitate de consilier local am susținut proiectele de investiții în infrastructură ale comunei Apahida cum ar fi proiectele de asfaltare și canalizare, dar și proiectul de acordare a unui teren pentru construcția unei case tinerilor din Apahida pe baza Legii 15. Pe lângă acestea am susținut și alte proiecte pe care le-am considerat oportune pentru dezvoltarea acestei comunități.
În altă ordine de idei susțin activ mișcarea sportivă a satului Dezmir. Sunt președintele Asociației Sportive "Inter" Dezmir, iar echipa pe care o conduc evoluează și în acest an în Liga a V-a. Sperăm ca la finele actualului sezon să ocupăm un loc fruntaș în clasament.

Care credeți că este cea mai mare necesitate a comunei în acest moment?
Întrucât reprezint în Consiliul local satul Dezmir, pentru dezmireni sunt foarte importante proiectele de canalizare și modernizare a străzilor din localitate. De asemenea e important ca lucrările la capelă să fie finalizate și să se reușească amenajarea unui teren de fotbal în Dezmir.

Profil consilier local

Vârsta: 61 ani
Stare civilă: căsătorit
Studii: Școală profesională
Profesie: Agent de securitate la RADP Cluj.
Localitate: Dezmir

Andrei Mihai Legian
comuna-apahidalegian-andrei-mihai.jpg
Data: 2014-11-26

Spuneți-ne câteva cuvinte despre activitatea dumneavoastră în cadrul Consiliului local Apahida. 
Sunt la primul meu mandat de consilier local. Susțin proiectele propuse de către Primarul comunei Apahida, îndeosebi cele legate de localitatea Pata. În această perioadă Primăria execută lucrări de decolmatare a văii Peții, lucrări care nu au fost făcute de către vechea conducere, deși era necesar acest lucru. Am susţinut proiectele de asfaltare în satul Pata incluzând străzile Școlii și Mihai Eminescu. Susţin proiectul de canalizare pe care Primăria încearcă să-l implementeze prin finanțare cu fonduri europene. Susţin crearea unui parteneriat public privat pentru amenajarea băilor sărate care sunt în localitatea Pata și care ar putea aduce mari beneficii comunei noastre. 

Care credeți că este cea mai mare necesitate a comunei în acest moment?
Întreținerea tuturor străzilor care sunt încă neasfaltate. Atribuirea de terenuri pentru construcții tinerilor căsătoriți pe baza Legii 15. Cred că una dintre necesitățile comunei este și o bună colaborare în cadrul Consiliului local pentru proiectele care sunt în favoarea dezvoltării comunei și atragerea investitorilor.

Profil consilier local

Vârsta: 30 ani
Stare civilă: căsătorit
Studii: U.S.A.M.V Zootehnie
Profesie: Inginer zootehnist
Localitate: Pata 

Sorin Adrian Naș
comuna-apahidasorin-adrian-nas.jpg
Data: 2014-11-26

Spuneți-ne câteva cuvinte despre activitatea dumneavoastră în cadrul Consiliului local Apahida?
În calitate de consilier local am susținut proiectele de investiții ale comunei, printre care proiectele ce vizau dezvoltarea satului Sânnicoara cum ar fi canalizarea, astfaltarea străzilor, înlocuirea conductei de apă potabilă, construirea unui nou Cămin Cultural, extinderea iluminatului public, introducerea apei la Căbăuș etc 


Care credeți că este cea mai mare necesitate a comunei în acest moment?
Cred că cel mai important este în acest moment să se realizeze proiectul în valoare de 10 milioane de euro, proiect de canalizare care vizează satele Sânnicoara și Dezmir și care a fost aprobat și urmează ca lucrările să înceapă. Continuarea lucrărilor de astfaltare, reprezintă de asemenea o necesitate pentru satul Sânnicoara. De asemenea e important ca să se rezolve problema apei pluviale. 

Profil consilier local

Vârsta: 47 ani
Stare civilă: căsătorit
Studii: USAMV - Prelucrarea produselor alimentare.
Profesie: 
Localitate: Sânnicoara 

 

Nicolae Felecan
comuna-apahidanicolae-felecan.jpg
Data: 2014-11-26

    Sunt la al doilea mandat de consilier local și fac parte din Comisia pentru activități social-culturale, culte, învățământ, tineret și sport. Susțin proiectele de învestiții, dacă sunt legale, proiecte de investiții în infrastructură, căi de comunicații, canalizare, de asemenea proiectele pentru acordarea unui teren pentru construcții tinerilor din  Apahida pe baza Legii 15.
Cred că s-ar impune construirea unei noi grădinițe în Apahida având în vedere numărul mare de copii. 
    De asemenea susțin modernizarea sălii de sport din Apahida prin schimbarea suprafeței de joc, cu una care să atenueze șocurile resimțite de articulații, ideal ar fi ca sala să fie parchetată. De asemenea susțin extinderea sălii prin adăugarea unei tribune și alipirea unei săli de fitness. Un altă investiție care cred că ar trebui făcută pentru copiii din Apahida e gazonarea artificială a unui teren din curtea școlii.
    Accesul copiilor din Apahida la terenurile de fotbal și tenis trebuie să fie gratuită!
    Împreună cu Horia Băgăsean încercăm să organizăm o competiție de ciclocros “Apahida pedalează” pe o distanță de 15-20 km. 
    În calitate de consilier local propun o colaborare și o negociere între Consiliul local și primarul comunei, care să fie constructivă pentru cetățenii acestei comune. 

Profil consilier local

Varstă: 66 ani
Stare civilă: căsătorit
Studii: Facultatea de Educație fizică și Sport, Universitatea Babeș-Bolyai
Prefesie: Pensionar
Localitate: Apahida

 

Ștefan Cristian Baciu
comuna-apahidastefan-cristian-baciu.jpg
Data: 2014-11-26

Spuneți-ne câteva cuvinte despre activitatea dumneavoastră în cadrul Consiliului local Apahida?

Sunt consilier local din partea Partidului Democrat Liberal și particip la şedinţele Consiliului Local Apahida cu dorința de a îmbunătății activitățile desfășurate de executivul primăriei în folosul cetățenilor, încercând alături de colegii mei, să fiu transparent în luarea deciziilor care privesc comunitatea.

Care credeți că este cea mai mare necesitate a comunei în acest moment?

Investițiile în infrastructură: modernizare drumuri, canalizare, rețele energie electrică, precum și construirea de spații de joacă pentru copii și întreținerea și modernizarea celor existente.

Profil consilier local

Varstă: 39 ani
Stare civilă: căsătorit
Studii: Facultatea de Management, Universitatea  Bogdan Voda Cluj
Prefesie: Economist
Localitate:  Apahida

Îmi desfășor activitatea ca gestionar în cadrul unei companii de băuturi  răcoritoare. 

Vasile Septimiu Frătean
comuna-apahidavasile-septimiu-fratean.jpg
Data: 2014-11-26

Spuneți-ne câteva cuvinte despre activitatea dumneavoastră în cadrul Consiliului local Apahida?

Susțin toate proiectele inițiate de domnul Primar având în vedere că acestea se regăsesc în platforma-program a PSD, pe care am lansat-o în 2012 și am câștigat alegerile. Construirea noului R.A.R. la Apahida, ar însemna un pas important pentru dezvoltarea comunei: noi locuri de muncă, venituri în plus la bugetul local etc. 

Care credeți că este cea mai mare necesitate a comunei în acest moment?

Cred că Apahida are încă multe necesități, una dintre ele ar fi introducerea gazului metan și a canalizării în zonele cu locuințe nou construite, cum ar fi Câmpenești, Căbăuș, Molitură etc. De asemenea îmi doresc să reușim să atragem un investitor pentru realizarea primului supermarket în comuna noastră.

Profil consilier local

Vârsta: 46 ani
Stare civilă: căsătorit
Studii: Universitatea Hyperion - Management
Profesie: Șef secție firmă de salubritate
Localitate: Apahida 

În cadrul profesiei mele am suștinut implementarea colectării selective în comuna Apahida.

 

Sorin Ioan Rus
comuna-apahidasorin-ioan-rus.jpg
Data: 2014-11-26

Sunt la primul mandat în funcția de consilier local și sunt președintele comisiei juridice ale acestuia. În 2012 am venit în față cu un program viabil pentru următorii ani, împreună cu colegii de partid și bazat pe opiniile și necesitățile locuitorilor comunei, ca atare am câștigat alegerile. De aceea în cadrul Consiliului local susțin proiectele de învestiții în infrastructură și aici se alocă peste 60% din buget, precum și pentru social, cultură, învățământ, sport, etc.

După doi ani de mandat pot spune că suntem cu peste 80% realizat, din ceea ce ne-am propus pentru anii 2012-2016. Știu că așteptările cetățenilor sunt mult mai mari și asta e foarte bine: “s-a asfaltat dar nu s-au făcut și trotuare”, ” am construit în zona rezidențială, dar nu am canalizare”, etc. Dar trebuie să înțeleagă că bugetul nu este nelimitat și nu poți face în 4 ani ce nu s-a făcut în 20 de ani, ca să nu spun 750 de ani.  

Desigur acum avem oportunitatea de a atrage fonduri europene și nu numai, la care se lucrează în permanență, în cadrul primăriei  sub supravegherea primarului, dar până la punerea lor în practică poate dura și 2-3 ani. Necesități importante sunt încă multe în comuna Apahida (drumuri, canalizări, grădiniță, locuri de joacă, ștrand, super-market, etc.) Zona Câmpenești se dezvoltă foarte frumos și îmi doresc să reușim, să reumplem lacurile cu apă, după care să le gestionam mai bine, dar asta nu depinde numai de noi.

Profil consilier local

Varstă: 44 ani
Stare civilă: căsătorit
Studii: Facultatea de Stiinte Economice (Management) Universitatea Hyperion
Prefesie: Seller Camioane
Localitate: Apahida

 

Vălean Răchișan
comuna-apahidavalean-rachisan.jpg
Data: 2014-11-26

Spuneți-ne câteva cuvinte despre activitatea dumneavoastră în cadrul Consiliului local Apahida?
Sunt printre cei mai vechi consilieri locali. Am susţinut cele mai mari proiecte din comuna Apahida, respectiv canalizarea din Sânnicoara și Apahida, grădinița din Sânnicoara, asfaltarea pe programul 522, creșa din Câmpeneşti, asfaltarea străzilor Horea și Tineretului Sânnicoara. Am susținut proiectul privind legea 15 pentru alocarea de teren tinerilor, la Căbăuș în Sânnicoara cu toate că ulterior nu s-au respectat procedurile privind înscrierea dreptului  de folosință în cartea funciară. Cea mai mare realizare pentru cetățenii din satul Sânnicoara e că au primit dividende de la S.C. G500 Investment S.A.

Care credeți că este cea mai mare necesitate a comunei în acest moment?
Canalizarea și asfaltarea tuturor străzilor cu trotuare și fundații adecvate, cât și canalizarea apelor pluviale.

Profil consilier local

Vârsta: 62 ani
Stare civilă: căsătorit
Studii: Școala tehnică de Electronică 
Profesie: Electronist
Localitate: Sânnicoara 

Momentan sunt pensionar.

Dan Podar
comuna-apahidadan-podar.jpg
Data: 2014-11-26

Spuneți-ne câteva cuvinte despre activitatea dumneavoastră în cadrul Consiliului local Apahida?
În calitate de consilier local susțin proiectele importante pentru comună și strategia de dezvoltare din cadrul programului electoral promis în mandatul meu 2012-2016, care de altfel a început să se materializeze. Pot da câteva exemple: asfaltarea străzilor Perilor, Popeni, modernizare Cămin cultural Dezmir, dotarea parcului cu un ansamblu de jocuri pentru copii, înființarea unei echipe de fotbal pentru tinerii din Dezmir în mod special, racordarea capelei din Dezmir la rețeaua de curent electric și de apă etc.

Care credeți că este cea mai mare necesitate a comunei în acest moment?
Eu reprezint în Consiliul local satul Dezmir, iar pentru dezmireni consider că în acest moment cele mai importante necesități sunt realizarea sistemului de canalizare în Dezmir și decolmatarea Văii Dezmirului, necesități pentru care există un proiect, ce urmează să fie pus în practică.

Profil consilier local

Varstă: 47 ani
Stare civilă: căsătorit
Studii: 10 clase + școală profesională
Prefesie: Administrator firmă
Localitate: Dezmir

Mă ocup de bunul mers a societății pe care o dețin, mă implic în activitățile Consiliului local Apahida și susțin activitățile ONG-urilor locale cum ar fi World Vision și ATVD Dezmir

Călin Petru Păcurar
comuna-apahidacalin-pacurar.jpg
Data: 2014-11-26

Spuneți-ne câteva cuvinte despre activitatea dumneavoastră în cadrul Consiliului local Apahida?

În cadrul Consiliului local Apahida sunt liderul de grup al Partidului  Democrat Liberal unde împreună cu colegii de partid luăm decizii în folosul comunității și veghem la înstrăinarea patrimoniului comunei Apahida și la bunul mers al comunei.


Care credeți că este cea mai mare necesitate a comunei în acest moment?

La această întrebare o să vă răspund tot cu o întrebare. Credeți că executivul primăriei a rămas în lipsă de inspirație și nu mai au proiecte pentru comunitatea locală?

Vârsta: 46 ani
Stare civilă: căsătorit
Studii: Universitatea de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară 
Profesie: Inginer Zootehnist
Localitate: Apahida

În activitatea de zi cu zi îmi petrec  o parte din  timp în domeniul agricol, unde am o afacere destul de bună, care îmi asigură bunăstarea mea și a întregii familii.

Delia Romelia Sucală
comuna-apahidadelia-sucala.jpg
Data: 2014-11-26

Spuneți-ne câteva cuvinte despre activitatea dumneavoastră în cadrul Consiliului local Apahida?

În calitate de consilier local  fac parte din Consiliul de Administrație a Liceului Tehnologic "Ștefan Pascu" și particip la ședințele lunare care au loc acolo. Una dintre ideile mele a fost introducerea uniformei școlare, idee susținută și agreată de părinți. Susțin ideea disciplinei în școală și contractării unei firme de securitate pentru asigurarea ordinii. De asemenea susțin activitatea clubului de baschet  A.C.S. "For You" Apahida. Am sprijinit participarea acesteia la două competiții  "Cupa For You Cluj" și "Cupa 1 Iunie" care s-a desfășurat în sala de sport din Apahida. Susțin proiectele primăriei, inclusiv proiectul unui ştrand, pentru locuitorii comunei Apahida în cadrul bazei sportive din localitate.
Care credeți că este cea mai mare necesitate a comunei în acest moment?
O bună colaborare între consilierii locali ar fi benefică pentru dezvoltarea comunei Apahida. Cred că este necesar să se construiască o nouă grădiniță în Apahida și un centru de distracții  -  Aqua Park.

Profil consilier local

Vârsta: 42 ani
Stare civilă: căsătorit
Studii: U.S.A.M.V
Profesie: Broker Asigurări
Localitate: Apahida

Timpul pe care îl am la dispoziție îl dedic activităţii mele de broker în asigurări și familiei. Îmi rezerv suficient timp și pentru activitățile funcției de consilier local, post ocupat datorită voturilor date de prietenii, colegii și consătenii mei.


www.apahida.ro 2012