Andrei Chindriș pasă de gol în tricoul naționalei U21. România-Ucraina 3-0

| Scris de apahida.ro | 2019-10-10 | SPORT | |

Fundașul echipei FC Botoșani, convocat consecvent de Mirel Rădoi în noua campanie de calificare la Euro 2021 a naționalei României de fotbal Under 21 a avut o evoluție solidă în meciul disputat azi de tricolori în compania selecționatei Ucrainei. 

Andrei Chindriș a oferit siguranță în apărare și face alături de Pașcanu o pereche de fundași centrali stabilă și de perspectivă pentru formația antrenată de Mirel Rădoi. 

Chindriș a avut ocazia de a deschide scorul în urma unei lovituri de colț, când a reluat bine cu capul spre poarta oaspeților, însă portarul advers a avut un reflex fantastic și a reușit să amâne deschiderea scorului. 

Românii au deschis scorul prin Moruțan, fostul coleg al fotbalistului din Apahida, cu care Chindriș a făcut junioratul la Universitatea Cluj. Un autogol al oaspeților după o lovitură de cap a atacantului Petre a dus scorul la 2-0. România a jucat ultimele 15 minute cu un om mai puțin, după ce Marin a fost eliminat la scurt timp după ce a intrat pe teren, arbitrul partidei acordându-i cartonașul roșu după o intrare periculoasă la unul dintre mijlocașii Ucrainei. 

Chindriș a reușit să dea pasa decisivă pentru golul cu numărul trei al României. Chindriș a trimis cu exteriorul în careul de 16 m, iar insistența atacantului Petre a făcut ca scorul să fie modificat pentru a treia oară.

România are trei puncte după două etape și are nevoie de o victorie în meciul de luni cu Irlanda de Nord, care se va disputa pe stadionul din Voluntari. 

Felicitări Andrei Chindriș și mult succes pe mai departe!

Foto: frf.ro

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: