Au întors rezultatul și se apropie de podiumul clasamentului

| Scris de apahida.ro | 2019-05-06 | SPORT | |

Formația locală Sporting Apahida își continuă parcursul aproape perfect din returul sezonului și bifează o nouă victorie de această dată cu o candidată la locul al patrulea Arieșul Mihai Viteazu.

Meciul disputat ieri la baza sportivă ”Ardealul” din Cluj-Napoca a avut toate îngredientele unui meci palpitant și plăcut pentru publicul prezent la stadion, cinci goluri, penalty și cartonaș roșu. 

Scorul a fost deschis de către oaspeți în minutul 18 prin golul înscriș de Marie Lucian Alexandru. Trei minute mai târziu a venit egalarea, pentru Sporting marcând atacantul Ovidiu Bondor. Cele două echipe au intrat la pauză cu scorul de 1-1, iar partida urma a fi tranșată în urma unei faze petrecute în careul oaspeților când unul dintre fundași a făcut un henț fiind eliminat de arbitrul partidei care a dictat și lovitură de la 11 metri. 

Fundașul central al Sportingului Raul Câmpean a transformat fără emoții lovitura de pedeapsă și a dus scorul la 2-1 pentru ”alb-negrii”. Ovidiu Bondor și-a trecut în cont dubla în minutul 69, iar oaspeții au mai reușit să puncteze și ei o dată până la finalul timpului regulamentar de joc prin Lacatus Gheroghita in minutul 80. 

Meciul s-a terminat cu scorul de 3-2 pentru echipa condusa de Carol Vlad, care este la un pas de a urca in clasament doua pozitii, o victorie in etapa viitoare ducand echipa din Apahida pe locul al patrulea. Etapa viitoare apahidenii vor intalni in deplasare Unirea Tritenii de Jos.

Foto: cjsport.ro

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: