Fotbalistul din Apahida a fost convocat la echipa națională de Mirel Rădoi

| Scris de apahida.ro | 2019-09-06 | SPORT | |

Echipa condusă de Mirel Rădoi a făcut senzație în această vară reușind să ajungă în semifinala Campionatului European U21 desfășurat în Italia, după două victorii de poveste în fața Croației (4-1) și a Angliei (4-2) . Naționala U21 va debuta în noua campanie de calificare cu Danemarca, marti , 10 septembrie, într-un meci disputat în deplasare.  România este în grupa a 8-a alături de Danemarca, Finlanda, Malta, Irlanda de Nord și Ucraina. În urma rezultatelor excelente obținute în această vară România pornește ca favorită la câștigarea grupei. 

Cel mai cunoscut fotbalist din Apahida, Andrei Chindriș  fundașul echipei FC Botoșani a revenit la naționala României de această dată la cea sub 21 de ani. 

Andrei Chindriș are un start de sezon foarte bun, fiind titular în echipa Botoșaniului în toate partidele disputate în campionat. Evoluția tânărului de 20 de ani din Apahida a fost remarcată și de către Mirel Rădoi selectionerul echipei U21 a României care nu a ezitat să-l convoace la echipa națională. Antrenorul echipei FC Botoșani și patronul acesteia au mare încredere în tânărul Chindriș și speră ca la finele acestui sezon să primească o ofertă de nerefuzat pentru fotbalistul evaluat în acest moment de site-ul de specialitate transfermarkt la 350.000 euro. 

Până atunci să ne bucurăm că Apahida reușește să fie reprezentată de un fotbalist la lotul național de fotbal al României și-i dorim mult succes lui Andrei Chindriș atât în pregătire cât și în meciurile oficiale!

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: