RATUC se intoarce la Apahida-VIDEO

| Scris de Sorin Bodocean | 2013-01-30 | SOCIAL | |

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati a declarat intr-un interviu pentru apahida.ro ca deja s-au purtat discutii cu conducerea RATUC pentru asigurarea transportului de calatori pe rutele Apahida-Cluj, Dezmir-Cluj, Pata-Cluj si urmeaza sa se faca o oferta concreta in fata Consiliului Local. Procedura va fi asemanatoare cu cea intreprinsa de autoritatile locale din Floresti. Maine la intalnirea de Consiliul Local va fi prezent si Liviu Neag din partea RATUC.

Liviu Neag promite ca autobuzele care vor fi trimise sa asigure aceste rute sunt autobuzele care circula si in oras, iar rablele RATUC, care i-au terorizat pe apahideni in urma cu ceva timp au fost date la casat. Programul curselor va fi mentinut. La orele de varf se va introduce in plus cate un autobuz, pentru a fi evitate problemele cauzate de aglomeratie. De asemenea, imediat dupa asfaltarea strazii principale din Campenesti, care se va realiza cat mai repede dupa ce conditiile meteo vor permite acest lucru, autobuzele RATUC vor circula pana la cresa din Campenesti, cel mai probabil.

Conform anumitor surse, pretul biletului ar putea fi 3 lei sau 3,5 lei. Practic doar o singura calatorie va costa atat. Visul apahidenilor de a circula cu acelasi bilet ca si clujenii mai are de asteptat, se pare. Traseul ar putea fi mai scurt decat cel actual, autobuzele de Apahida ar putea sa se intoarca la IRA, insa pentru abonati se ia in calcul acordarea unui abonament gratuit pe o linie in oras. Aceste aspecte inca nu sunt definitivate, in cursul zilei de maine vom reveni cu oferta concreta facuta de catre RATUC.

In continuare puteti urmari interviul acordat de Primarul comunei Apahida, Grigore Fati pe aceasta tema:

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: