Moldovan Carmangerie Sânnicoara a deschis o nouă fabrică la Dezmir

| Scris de www.apahida.ro | 2016-11-11 | SOCIAL | |

Moldovan Carmangerie Sânnicoara, unul dintre cei mai mari procesatori de carne din zona Clujului a inugurat o nouă fabrică la Dezmir. Noua unitate de producție  este destinată preparării, ambalării și depozitării produselor din carne de porc, pui și vită (mici, hamburgeri, marinate, frigărui, cârnăciori etc).

Suplimentarea capacităţii de producţie a fost o necesitate pe care piaţa ne-a semnalat-o încă de anul trecut. De altfel, cererea de pe piaţă ne-a impus întotdeauna, într-un fel sau altul, dezvoltarea. Am început în urmă cu 22 de ani cu un atelier în curtea casei din Sânnicoara, am ajuns apoi să avem o reţea proprie de magazine şi o primă fabrică, am trecut apoi printr-un proces de rebranduire, iar acum continuăm dezvoltarea cu această unitate nouă. Vor urma şi alte investiţii, totul pentru a ne ridica la înălţimea cerinţelor clujenilor şi a le putea oferi aceleaşi produse de calitate cu care i-am obişnuit, a declarat la conferinţa de presă Cosmin Moldovan, directorul general al Moldovan–Carmangeria Sânnicoara.

Pe termen lung, dorim ca aici (la Dezmir) să organizăm un centru de învățământ profesional dual pentru tineri, cu specializare în procesării cărnii. - declară reprezentanții companiei.

La evenimentul de ieri au participat reprezentanți ai Consiliului Județean Cluj, Primăriei Cluj-Napoca, Primăriei Apahida, Centrului AgroTransilvania, Direcției Sanitar-Veterinare. Direcției de Sănatate Publică, USAMV, BCR, Clusterului AgroTransilvania, Colegiului Tehnic ‘’Raluca Rîpan’’, precum și reprezentanți ai presei locale și mulți alți invitați.

Brand-ul ”Moldovan” este la această oră cel mai cunoscut ambasador al comunei Apahida la nivel regional și național. De asemenea Cosm-Fan Carmangerie SRL este unul dintre mari angajatori și de asemenea un contribuabil insemnat la bugetul local al comunei Apahida.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: