Campanie de colectare a deșeurilor electrice la Apahida

| Scris de www.apahida.ro | 2016-05-14 | SOCIAL | |

Astăzi s-a desfășurat la Apahida o campanie de colectare a deșeurilor electrice organizată de Sitemul local de reciclare, Asociația Rorec și Primăria comunei Apahida. În toate satele comunei au circulat mașini de colectare, care i-au ajutat pe oameni să se debaraseze de aparatele electrice stricate sau vechi indiferent că era vorba de aparate mari precum frigidere ori mașini de spalat, sau de aparate mijlocii și mici precum televizoare, aspiratoare, și altele. 

Asociația Rorec intreprinde această acțiune bianual și de această dată până la ora vizitei noastre la standul Rorec amplasat în fața Casei de cultură din Apahida au fost colectate mai bine de o tonă și jumătate de deșeuri electrice. 

Viceprimarul comunei Apahida, Călin Păcurar a declarat că susține orice modalitate de colectare selectivă ce se intreprinde pe raza comunei și îi încurajează pe apahideni să fie receptivi la astfel de acțiuni. 

Îi încurajez pe toți locuitorii comunei să scape de deșeurile electrice în cel mai bun mod, participând la astfel de campanii de colectare selectivă. Prin implicarea noastră a tuturor protejăm mediul și contribuim la înfrumusețarea comunei. 

În continuare voi sprijini astfel de acțiuni și voi încerca să le ofer cetățenilor comunei mijloace moderne de protejare a mediului înconjurător. 

- a declarat viceprimarul Călin Păcurar

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: