Cei care au dosare la Legea 15 ar putea primii un teren în luna noiembrie

| Scris de apahida.ro | 2018-09-28 | ADMINISTRATIV | |

Miercuri, 26 septembrie pe masa consilierilor locali s-a aflat și un proiect de hotărâre privind rezilierea a peste 130 de parcele acordate în trecut unor tineri pentru construirea unei locuințe, care au rămas nefolosite. Prin urmare s-a supus la vot rezilierea acestor contracte în vederea eliberării terenurilor, pentru a se putea organiza o nouă sesiune de repartizări pentru alţi tineri care au dosare depuse şi au punctajul necesar.

Deşi s-a găsit o situaţie când pe lista celor propuşi spre reziliere exista o construcţie, consilierii au decis că asemenea situaţii nu pot fi decât cazuri izolate şi au votat rezilierea propusă de serviciu de urbanism al primăriei. 

Celor care le-a fost reziliat contractul li se va transmite o înştiinţare prin poştă, iar în situaţie în care au construit o casă sau au deja o fundaţie pe parcela pot depune o contestaţie privind rezilierea, în termen de 30 de zile. Ulterior vor fi scoşi de pe lista reziliaţilor. 

Primarul comunei Apahida a anunţat că în luna noiembrie cel mai probabil se vor face din nou alocări de parcele, respectând decizia Consiliului local de a se face repartizarea după vechimea dosarului. Aproximativ 130 de persoane din cei peste 500 de care aşteaptă la rând ar putea primii o parcelă pentru construirea unei locuinţe în baza legii 15 în următoarea perioadă. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: