Cupa Meseriasilor! Vezi cine au fost ”meseriașii” care au pus mâna pe cupă

| Scris de www.apahida.ro | 2016-09-12 | SPORT | |

Duminică antrenantă pentru iubitorii fotbalului din Apahida! Campionatul organizat de Primăria Apahida i-a capturat pe toții iubitorii sportului rege din comună. 12 echipe s-au înscris în competiție și au jucat minim trei meciuri fiecare. 

Înscrierea în această competiție a fost gratuită, iar membrii fiecărei echipe (maxim 8 la număr) au fost exclusiv locuitori ai comunei. Organizatorii au decis să grupeze echipe înscrie în competiție în trei grupe. 

Grupa A:  Ucenicii, No Name, Mascaricii, Apahida Juniors

Grupa B: Dudi Bait, FC Apahida, Coca Cola, Politehnica Apahida

Grupa C: Grădinarii, Necunoscuții, Spartanii, C4

In semifinale s-au calificat cele trei câștigătoare ale celor trei grupe și cea mai bună echipă clasată pe locul al treilea (echipa cu cele mai multe puncte și cel mai bun golaveraj). 

In semifinale s-au duelat câștigătorii grupei B, Dudi Bait cu Ucenicii, cei din urma s-au impus cu scorul de 4-2.  De asemenea Gradinarii au castigat meciul cu No name la penalty-uri dupa ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost de 2-2. 

In marea finala Gradinarii au făcut instrucție cu Uceniii câștigând cu un sec 4-0. 

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati a fost prezent la festivitatea de premiere și le-a înmânat capitanilor de echipă premiile și diplomele aferente locurilor ocupate. 

Locul I: Grădinarii -500 lei

Locul II: Ucenicii - 300 lei

Locul III: No name - 100 lei

Locul IV: Dudi Bite 

Lovul V: surpriza ediției FC APAHIDA 

Golgheterul ediției a fost desemnat veteranul Ionut Jucan, Cel mai bun jucător al competiției - Aron Gadalean si cel mai bun portar ”Jenucu”. 

Fotografii de la competiție în această seara pe Facebook/Apahida.ro.

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: