Meci palpitant la Iclod, cu un final de vis pentru Sporting Apahida


Categorie: SPORT
Autor: Sorin Bodocean
Data: 2017-10-09 Contor:

Sâmbătă 7 octombrie s-a consumat o nouă etapă din Liga a IV-a pentru Sporting Apahida prin meciul disputat în deplasare la Iclod. Formația gazdă Unirea Iclod pornea ca favorită dacă ținem cont de poziția avută în clasament și de numărul de puncte strânse pe teren propriu, iar prima repriză a meciului le-a dat apă la moară celor care erau siguri de o victorie a gazdelor. 

Unirea Iclod a condus la pauză cu scorul de 1-0, prin golul lui Porumb, iar în vestiarul Sportingului s-a tras semnalul de alarmă. Așa cum am remarcat și în precedentele partide, apahidenii se mobilizează mai bine după pauză, iar punctele câștigate de Sporting în acest început de campionat au fost obținute prin realizările venite în repriza a doua. Situația s-a repetat și în partida de la Iclod. 

Ovidiu Bondor a reusit sa restabilească egalarea ducând scorul la 1-1, iar Alin Vasilaș i-a adus pentru prima dată în avantaj pe apahidenii câteva minute mai târziu (2-1).Gazdele au reușit să egaleze la 2 prin Ținteșan, însă golgeterul echipei Sporting, Ovidiu Bondor (cu 8 reușite) a trimis cele trei puncte spre Apahida, realizând astfel ”dubla”. 

După 8 etape noua echipa a comunei Apahida strânge 13 puncte și urcă pe 8 fiind la egalitate de puncte cu Unirea Iclod și Universitatea II, golaverajul despărțindu-le pe cele trei echipe.

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri:

reclama gaz sortav


www.apahida.ro 2012