Mariș Ciprian revine în cușcă! Se va bate pentru centură cu un moldovean

| Scris de www.apahida.ro | 2016-04-08 | SPORT | |

Luptătorul din Apahida, Mariș Ciprian revine în cușcă pentru un meci în cadrul Galei Ultimate Fight Tournament ce se va desfășura în 15 aprilie la Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj Napoca. Gala este organizată de Clubul ”MMA Transilvania”, club care l-a lansat în lumea MMA-ului pe sportivul din Apahida.

Mariș Ciprian s-a reîntors în țară cu gândul de a face din nou performață aici în patria mamă, renunțând la pregătirile efectuate în Germania.

În Germania am avut o experiență frumoasă, m-am antrenat cu oameni de nivel UFC precum Dennis Silver sau Sheila Gaff, am avut ocazia să văd cum se face pregătirea afară, însă am decis să revin în țară. ... Dacă efectuezi o pregătire riguroasă în țară te poți lupta de la egal la egal cu străinii.

- a declarat Mariș Ciprian într-un interviu acordat Jurnalului de Apahida

Țigli este hotărât să revină în cușcă cu o victorie și să pună mâna pe centura pusă în joc, însă pentru aceasta va trebui să-l învingă pe sportivul moldovean Nelu Exari.

Îi invit pe toți prietenii mei din Apahida să vină la meci pentru a mă susține. Am nevoie de ajutorul lor și voi da totul  pentru a câștiga acest meci important.

- a mai declarat sportivul nostru

Mai multe informații despre evoluția luptătorului nostru veți putea citi pe www.apahida.ro și în viitorul număr al Jurnalului de Apahida. Hai Țigli!

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: