Suntem din nou în finală!

| Scris de www.apahida.ro | 2015-06-09 | SPORT | |

Meci nebun la Apahida! Someșul a întâlnit azi pe teren propriu formația Vulturul Mintiul Gherlii în semifinalele Cupei României la fotbal faza locală. Cu câteva absențe importante în teren printre care și antrenorul principal Florin Pojar, jucătorii noștri au început greoi meciul, iar oaspeții au profitat deschizând scorul. Omul primei reprize a fost și omul meciului. Ovidiu Bondor a reușit să obțină o lovitură de pedeapsă la un falt făcut în careu de portarul celor din Mintiu. Însă Aron Gădălean nu a reușit să înscrie de la punctul cu var și să readucă egalitatea. 

Același Bondor a reușit tot în prima repriză o pasă senzaţionala cu capul, pentru Dascăl, însă nici de această dată șutul jucătorului nostru nu a prins spațiul porții. 

Scorul pauzei a fost 1-0 pentru oaspeții și se anunța o repriză a doua incendiară și așa a fost. 

Apahidenii au ”pârjolit” terenul oaspeților în actul secund, reușind să marcheze de trei ori prin omul meciului, Ovidiu Bondor, o dată prin Cristi Găvruș și o dată prin Bogdan Chindriș.

Scor final 5-1 și apahidenii sunt pentru a treia oară consecutiv în finala Cupei faza locală. 

Luni începând cu ora 17 pe terenul complexului Ardealul se va desfășura finala. Sperăm ca Someșul să reușească performanța înregistrată anul trecut și să aducă din nou trofeul la Apahida.

Vezi foto!

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: