Sporting la a treia victorie consecutivă!


Categorie: SPORT
Autor: apahida.ro
Data: 2017-09-19 Contor:

Spectatorii prezenți azi pe Arena ”Vasile Moga” din Apahida au asistat la o partidă spectaculoasă cu multe goluri și multe alte ocazii de poartă. Sporting Apahida și Vulturul Mintiul Gherlii s-au întâlnit într-un meci din cadrul etapei a patra (Liga a IV-a), partidă începută la ora 17. 

Sporting a început cu: Marius Nicoara in poarta, Muresan Liviu, Raul Campean, Bold Stefanio, Florin Pojar, Muresan Alexandru, Luca Gabriel, Pop Cornel, Ciotlăuș Dan, Vasilaș Alin și Ovidiu Bondor. 

Apahidenii au inceput in forta meciul punand stapanire pe mijlocul terenului inca de la primul fluier al arbitrului. Ovidiu Bondor a reusit sa deschida scorul dupa o centrare perfecta a numarului 9, Alin Vasilas. Atacantul Sportingului a pus latul si a marcat din 6 metrii. Al doilea gol al meciului a fost destul de bizar. Ovidiu Bondor a scapat singur cu portarul advers, a intrat in careul de 16 metrii si a incercat un lob, mingea parea ca va iesi in afara terenului, inclusiv atacantul si-a pus mainele in cap fiind convins ca a ratat o ocazie imensa, insa mingea a cazut pe un smoc de iarba si a capatat o traictorie ciudata intrand in plasa oaspetilor de azi. ”A marcat harciogul” a fost prima reactie a celor din tribune care s-au amuzat si bucurat de majorarea scorului. 

Alin Vasilaș a făcut o partidă foarte bună, a dat două pase de gol și a obtinut un penalty 

Oaspeții de azi s-au motivat la pauză și au intrat pe teren hotărâți să întoarcă rezultatul. În 10 minute de la reluarea jocului jucătorii Mintiului ar fi putut egala situația pe tabelă. Mai întâi arbitrul a acordat un penalty, la o intervenție hazardată a portarului Nicoară la o minge plouată în careul de 16 metrii. Lovitura de pedeapsă a fost transformată deși portarul Sportingului ghicise colțul pe care va bate jucătorul celor de la Mintiu. În doar 5 minute oaspeții au avut o ocazie imensă însă au rătat din 6 metri o mare oportunitate de egalare. 

Fotbaliștii Sportingului și-au adus aminte că joacă pe teren propriu și au preluat din nou frâiele jocului. În minutul 60 Bondor reușete tripla după o gafă a noului portar introdus la pauză de echipa oaspete. Scorul a urcat la 3-1 și deja se cunoștea câștigătoarea celor trei puncte. În minutul 75 Alin Vasilaș a fost faultat în careul de 16 metri și s-a dictat lovitură de pedeapsă pentru gazde.

Bold Stefanio marcatorul golului din penalty

Executantul loviturii a ratat in prima instanta, mingea respinsa de portar a ajuns din nou la acesta insa acesta a fost faultat din nou de unul din aparatori si s-a dictat lovitura de pedeapsa si s-a acordata un cartonas rosu unui jucator al echipei oaspete. Cel de-al doilea penalty a fost transformat fără probleme si scorul urca la 4-1. 

Dupa 3 minute mingea ajunge in careul apahidenilor, iar portarul Nicoara face o gafa si este penalizat de atacantul oaspetilor care reduce din diferenta. 

Atacantul Sportingului Ovidiu Bondor marcator a patru goluri in meciul de azi

Ovidiu Bondor, omul meciului, si-a trecut in cont golul cu numarul 4, dupa o noua centrare de pe partea stanga a terenului, pe care a reusit sa o fructifice cu un sut plasat la coltul lung. Scorul de 5-2 s-a mentinut pana la finalul meciului. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri:

reclama gaz sortav


www.apahida.ro 2012