Sporting - Someșul 3-1 ! Apahida vine cu trei puncte de la Gilău


Categorie: SPORT
Autor: Sorin B
Data: 2017-09-16 Contor:

Sporting Apahida a întâlnit azi într-un meci din cadrul etapei a IV-a a Ligii a 4-a de fotbal Cluj, Someșul Gilău. Meciul s-a disputat pe terenul celor de la Gilău, un teren tare cu iarba arsă de soarele puternic din ultimele zile. 

Meciul a început bine pentru apahideni cu un gol marcat în primele minute de atacantul Ovidiu Bondor, până la pauză însă gazdele de azi au reușit să egaleze. La faza golului marcat de Someșul, fotbaliștii noștii au cerut henț, marcatorul făcând o preluare cu mâna. Arbitrul meciului a lăsat jocul să continue și golul a fost validat. 

Ovidiu Bondor a marcat doua goluri in meciul de azi

La fel ca în meciul trecut apahidenii s-au consultat la pauză și au luat măsuri pentru a percuta poarta adversarilor în partea a doua a meciului. În repriza a doua Ovidiu Bondor a reușit dubla, iar fostul jucător a Unirii Jucu; Gabriel Luca și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. 

Someșul Gilău - Sporting Apahia 1-3, iar alb-negrii reușesc să lege doua victorii și să urce câteva pozitii în clasament. Marti 19 septembrie, iubitorii fotbalului din Apahida sunt invitați să asiste la meciul Spoting Apahida - Vulturul Mintiul Gherlii, partidă din cadrul etapei a V-a, meci disputat pe Arena ”Vasile Moga” din Apahida.

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri:

reclama gaz sortav


www.apahida.ro 2012