O nouă victorie în deplasare pentru Sporting Apahida

| Scris de Sorin Bodocean | 2018-04-02 | SPORT | |


Formația locală Sporting Apahida continua seria meciurilor bune și reușește să vină cu cele trei puncte de la Mintiul Gherlii după ce cu o etapă mai devreme obținuseră o victorie clară în deplasarea de la Câmpia Turzii. 

Meciul de la Mintiul Gherlii s-a tranşat în repriza secundă, la pauză scorul fiind alb 0-0. Cei care au deschis scorul au fost fotbaliștii din Apahida, după ce Raul Câmpean a reușit să transforme o lovitură de pedeapsă dictată de arbitrul întâlnirii. 

Gazdele de ieri au reușit să revină pe tabela și să egaleze, însă până la ultimul fluier al meciului alb-negrii au reușit să puncteze încă o dată și să trimită cele trei puncte la Apahida.Golul victoriei a fost marcat Vlad Porumb, după o pasă perfectă oferită de Cristi Tabirta. 

Sporting Apahida îşi consolidează poziţia a 8-a în clasamentul Ligii a IV-a. Etapa viitoare Sporting va întâlni pe teren propriu Olimpia Gherla, formație la care evoluează doi din foștii jucători ai Sportingului(Someșului) Apahida, Andrei Dascăl și Ovidiu Bondor. Iubitorii sportului rege sunt așteptați sâmbătă 7 aprilie la Arena ”Vasile Moga” din Apahida să susțină echipa. 

Foto: Facebook / Sporting Apahida

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: