Sporting Apahida pregătită pentru returul campionatului!

| Scris de apahida.ro | 2018-02-28 | SPORT | |

Echipa antrenată de Florin Pojar, Sporting Apahida a jucat trei meciuri de pregătire în această iarnă și a reușit să le câștige fără prea mari probleme.

Sporting a jucat pe teren propriu cu Voința Pata și a obţinut o victorie cu 7-0, ulterior a jucat o partidă cu juniorii(1999) celor de la Ardealul Cluj Napoca, pe care i-a învins cu scorul de 6-0, iar în cele din urmă azi (duminică 25 februarie) a câștigat în fața celor de la Bonțida cu scorul de 4-2.

Echipa fanion a fotbalului local a terminat turul campionatului pe poziția a VIII-a cu 25 de puncte obținute în cele 16 meciuri.

Locul 8 după prima parte a campionatului, care este obiectivul pentru Sporting Apahida în acest prim sezon?

"Depinde cum vedem lucrurile , din punctul meu de vedere nu este o poziție care o merităm , am avut câteva meciuri în care ne-am făcut probleme singuri, ratări multe , iar rezultatele nu au reflectat realitatea din teren, puteam fi undeva mai sus în clasament. Una peste alta este o poziție bună având în vedere că am avut și probleme de lot în multe meciuri, dar principalul obiectiv spun că a fost realizat în proporție de 80%. Satul Apahida avea nevoie de o echipă de fotbal, având în vedere că Dezmirul, Pata și Sânnicoara au echipe înscrise în liga a V-a. Acum se pare că lucrurile s-au complicat puțin, sunt două echipe care vor să se retragă , Viitorul Feleacu și AŞ CFR Dej. Ca și obiectiv din punct de vedere al clasamentului îmi doresc o clasare în jumătatea de sus, dar obiectivul principal este crearea unui grup sudat ,care să mergem împreună multe sezoane de acum înainte.

Ce jucători au plecat și ce jucători ați reușit să aduceți în pauza competițională?

O pierdere importantă este plecarea lui Bondor Ovidiu  care a plecat la Olimpia Gherla, căruia-i mulțumim pentru suportul oferit în prima parte a campionatului și-i dorim succes în continuare. Pot spune că în pauza competițională am reușit să aducem la echipă 7-8 jucători, astfel încât să nu se repete istoria din tur. Nu este meritul meu aducerea jucătorilor , este meritul antrenorilor Florin Pojar și Cristian Găvruș , cei doi s-au ocupat dacă putem spune de ,,racolarea" jucătorilor .Tot cei doi se ocupă și de antrenarea echipei, iar din acest an au în vedere antrenamente în timpul săptămânii și sperăm să reușim să mergem în două  cantonamente. Cristian Găvruș din păcate în prima etapă a suferit o accidentare urâtă dar în continuare este alături de noi, nu ca jucător cum ne-am fi dorit, ci ca și antrenor. Sper ca împreună , eu , cei doi antrenori și băieţii să realizăm ce ne-am propus . Nu aș vrea să-l uit pe Bogdan Câmpean care a fost alături de echipă în toate deplasările și aproape la toate meciurile, inclusiv la cele amicale.

Cine susține echipa?

Este o întrebare grea și aș vrea să vă spun că Apahida este în continuă dezvoltare , avem parcul Nervia și foarte multe firme care se relocheaza în această zonă , dar cum bine ştiţi când este vorba de bani toată lumea face un pas în spate, de ce? Nu știu să vă răspund , acest lucru se întâmplă în general la nivel național și la toate sporturile nu neapărat la fotbal. Totuși prin prezentarea proiectului și a ceea ce se dorește a fi ACS Sporting Apahida am reușit să avem câțiva oameni alături de noi și cărora doresc să le mulțumesc pentru suportul acordat . Dacă îmi permiteți aș vrea să le spun societățile comerciale  pentru că fără ei nu reușeam să construim această echipă .Fără să conteze neapărat ordinea Strict Prest SRL (Mircea Vereș), Rondocarton(Teofil Câmpean), Bilka Transilvania(Toth Zoltan), Autogaz Crissor SRL(Cristian Mureșan), SPAM Scutul Negru ,Cosmin Moldovan și nu în ultimul rând Grigore Fati, aici aș vrea să fac o precizare, Grigore Fati omul, nu primarul!

Le mulțumim în numele echipei că au fost alături de noi. Pe parcursul lunii martie sau aprilie o să fie câteva schimbări în structura asociației, nu vă post spune mai multe acum dar o să fie o surpriza plăcuta.” - ne-a declarat președintele clubului Sporting Apahida, Carol Vlad.

Le dorim și noi mult succes băieților în returul campionatului care va începe duminică 4 martie  cu meciul de la ora 11 care se va disputa pe Arena ”Vasile Moga” din Apahida împotriva liderului campionatului, Sticla Turda, o echipă cu un buget impresionant.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: