Sporting Apahida câștigă cea de-a doua ediție a Cupei ”Vasile Moga”! Ei au reușit să se remarce

| Scris de Sorin Bodocean | 2018-08-22 | SPORT | |

Turneul organizat de Primăria Apahida cu ocazia Zielelor comunei la baza sportivă ”Vasile Moga” a fost câștigat în acest an de Sporting Apahida. Echipa condusă din teren de antrenorul-jucător Florin Pojar a câștigat fără drept de apel jocurile disputate în grupe, 5-0 cu Viitorul Dezmir și 6-0 cu Voința Pata, însă în ultimul act al turneului s-au impus cu emoții 1-0 în fața echipei Inter Dezmir. Câștigătoarea finalei a fost desemnată după o lovitură de penalty acordată la finalul primei reprize de centralul întâlnirii tânărul Daniel Telecan. Dezmirenii au contestat lovitura de pedeapsă, însă arbitrul a rămas neclintit. 

Inter Dezmir s-a impus în prima fază a competiției în fața echipei Sporting Cluj scor 3-2 și cu 4-0 în fața echipei din Pata. 

Finala mică a fost câștigată de către Progresul Sânnicoara care și-a asigurat astfel un loc pe podium. 

Meciurile s-au desfășurat pe durata a două zile. Fiecare meci a avut două reprize a câte 30 de minute cu o pauză între reprize de 10 minute. 

Clasament final:

  1. Spoting Apahida
  2. Inter Dezmir
  3. Progresul Sânnicoara
  4. Voința Pata

Jucătorii echipei câștigătoare au primit din partea organizatorului câte o geantă sport pentru transportul echipamentului de joc. Inter Dezmir echipa plasată pe treapta secundă a primit un sac de mingi de fotbal. 

De la echipa câștigătoare s-au remarcat Ovidiu Bondor, Vlad Beldean, Cristi Tarbarta, dar și ”creierul” echipei Ciotlăuș Dan care a reușit un eurogol de la peste 30 de metrii. A fost un gol cu care decarul alb-negrilor le-a închis gura criticilor. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: