Sporting Apahida întoarce rezultatul și ia primele puncte în Liga a IV-a


Categorie: SPORT
Autor: www.apahida.ro
Data: 2017-09-09 Contor:

Etapa a III-a a campionatului le-a prăgătit băieților antrenați de Florin Pojar un adversar incomod ACS CSM Câmpia Turzii. Meciul disputat pe Arena ”Vasile Moga” a început în jurul orei 11. La meci au asistat aproximativ 30 de persoane care au venit să vadă live prima victorie a Sporting-ului Apahida. 

Meciul nu a început deloc bine pentru echipa gazdă, care s-a văzut condusă încă din minutul 15 a meciului. Oaspeții s-au retras în apărare sperând că vor reuși să joace corect cartea contra-atacului, însă nu a fost deloc așa. 

Sporting a început să joace fotbal abia din minutul 30. Ciotlăuș a reușit o pasă filtrantă către Alin Vasilaș care a ajuns în postura de singur cu portarul advers însă nu a cadrat poarta și a ratat execuția de la 7 metrii. Ovidiu Bondor a avut și el două ocazii concrete de a marca în prima repriză însă nici acesta nu a reușit să bage minge-n poartă. 

Apahidenii au ieșit mai motivați de la cabine și au dat drumul bine la minge încă din primul minut al reprizei secunde. Meciul s-a desfăsurat la o sinngură poartă, cea a oaspeților însă neinpirația lui Bondor și a nr. 20 de la gazde au făcut ca scorul să le rămână favorabil celor de la Câmpia. 

Ciotlăuș a luat un cartonaț galben la mijlocul reprizei secunde și putea lăsa echipa în 10 oameni, 3 minute mai târziu când a ripostat la un fault făcut de un adversar. Arbitrul meciului l-a avertizat verbal și a păstrat echilibrul numeric pe terenul de joc, iertându-l pe conducătorul de joc al apahidenilor. 

Dan Citlăuș la un pas să fie eliminat 

Ovidiu Bondor a reușit să obțină un penalty după o pătrundere verticală în careul de 16m, atacantul alb-negrilor fiind faultat de unul dintre apărătorii oaspeților. Nr. 20 a executat lovitura de pedeapsă în partea dreaptă a portarului și a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 75 a jocului. 

Peste doar 10 minute Sporting Apahida a reușit să marcheze golul ce avea să le aducă primele puncte în Liga a IV-a prin Alin Vasilaș care a marcat din interiorul careului de 16 metrii, răzbunând și el marea ratare din prima repriză. 

Golul lui Vasilaș aduce primele puncte în clasament

Ovidiu Bondor putea să mărească diferența pe tabelă în ultimele minute ale jocului, însă scărița încercată a fost prinsă de portarul celor de la Câmpia Turzii. 

În meciul de azi s-au remarcat și cei doi tinerii ai echipei. Daniel Telecan care a jucat foarte bine ca fundaș dreapta, reușind să anihileze atacurile firave ale galben-albastrilor, în plus a reușit câteva pase bune direct pe atacantul Ovidiu Bondor, mingi lungi însă foarte precise.

Daniel Telecan în duel cu decarul celor de la Câmpia Turzii

Tânărul Daradics a reșit pe cealaltă parte a terenului să-și depășească adversarul direct și să centreze bine pentru atacanții Sportingului.

Sporting ia cele trei puncte și se pregătește pentru meciul din etapa viitoare ce se va desfășura la Gilău în compania formație Someșul Gilău.

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri:

reclama gaz sortav


www.apahida.ro 2012