Sporting Apahida a deschis scorul, dar finalul a fost neașteptat ...

| Scris de Sorin Bodocean | 2018-04-16 | SPORT | |


Formația locală de fotbal Sporting Apahida a jucat ieri în deplasare meciul din cadrul etapei a 22-a a Ligii IV-a de fotbal zona Cluj, în compania formației Arieșul Mihai Viteazu. Echipa noastră venea după o serie de 11 meciuri fără înfrângere, iar prima repriză le-a dat speranțe puținilor suporteri ai apahidenilor care au făcut deplasarea că seria rezultatelor pozitive va continua. 

Apahida a deschis scorul în prima repriză chiar în minutul doi prin Pop Andrei, iar avantajul minim s-a menținut până la pauză. În partea a doua a jocului gazdele și-au regăsit pofta de joc și au reuși să marcheze de trei ori în doar 5 minute, prin George Kiesz de două ori și Radu Danciu o dată. 

După acest eșec, Apahida își păstrează poziția a 8-a în clasament, iar gazdele de ieri Arieșul Mihai Viteazu urcă provizoriu pe locul al 3-lea. 

Apahida va juca etapa viitoare pe propriu teren în compania formației Unirea Iclod un meci de orgoliu pe care ai noștri îl vor trata cu maximă seriozitate, în tur deși ai noștri au câștigat pe teren meciul au pierdut la masă verde cele trei puncte, pentru că a fost folosit un jucător fără drept de joc. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: