Someșul Apahida doar egal pe teren propriu cu Unirea Florești.

| Scris de www.apahida.ro | 2015-03-22 | SPORT | |

După o iarnă lungă și lipsită de meciuri a venit primăvara cu returul campionatului în Liga a IV-a. În primul meci  Someșul Apahida a întâlnit pe teren propriu formația Unirea Florești ocupanta locului 10 în clasamentul afișat de AJF  Cluj. 

Meciul disputat azi începând cu ora 15 părea să fie la discreția gazdelor. Scorul a fost deschis de către atacantul Someșului Apahida, Ovidiu Bondor, care l-a executat pe portarul advers cu un șut superb din afara careului de 16 metri, care s-a dus la viclu.

Imediat după golul gazdelor, floreștenii au avut ocazia de a egala situația pe tabelă, însă lovitura de cap plasată de jucătorul cu numărul 7 a nimerit trnversala și scorul a rămas 1-0. Floreștenii au mai avut o șansă în prima repriză de a egala însă până la urmă scorul pauzei a fost 1-0 pentru gazde. 

Repriza a doua a început cu o dominare clară a gazdelor, care s-au apropiat din ce în ce mai amenințător de poarta floreștenilor. Ovidiu Bondor a realizat dubla în minutul 70 cu un șut sec din careul mic, pe mijlocul porții, care l-a surprins pe portarul oaspeților. Așadar 2-0 pentru Apahida!

Meciul putea fi încheiat câteva minute mai târziu când mingea ajunsă la 8 metri de poarta adversă a fost întoarsă de Bondor,  deși mingea îi venea perfect pentru șutul noului intrat Cristi Găvruș. 

Dacă n-a intrat la poarta oaspeților, mingea s-a strecurat în poarta gazdelor la un șut destul de slab din afara careului de 16 metri, care l-a surprins pe portarul Cristian Bistrian, oaspeții reușind să reducă din diferență. 

La numai 5 minute după această fază a venit și golul egalării în urma executării unei lovituri de colț, unul dintre jucătorii oaspeților a reușit să îl învingă din nou pe portarul Someșului de această dată cu o lovitură de cap. 

Someșul a mai avut 3 ocazii bune de a marca golul de ” 3 puncte” însă noul intrat Manea, nu s-a dovedit foarte inspirat, în două rânduri șutând pe lângă poartă din poziții bune, iar lovitura liberă de la 18 metrii executată de Ciotlăuș Dan a fost respinsă cu greu de portarul gazdelor.

Meciul s-a terminat 2-2. Someșul scoate astfel doar un punct la primul meci din retur.

Juniorii care au jucat de la ora 13 au remizat și ei, scor final 3-3!

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: