Meci greu pentru Sporting la debutul în Liga a IV-a. Vezi cum s-au descurcat băieții

| Scris de www.apahida.ro | 2017-08-26 | SPORT | |

Sâmbătă dimineața, Sporting Apahida și-a făcut debutul în Liga a IV-a. Noua echipă de fotbal a comunei Apahida a început sezonul 2017-2018 printr-un meci disputat pe teren propriu în compania formației Armenopolis Gherla. Apahidenii au început cu Marius Nicoară în poartă, în apărare Danut Telecan, Raul Campean, Pojar Florin, la mijloc Andrei Pop, Liviu Muresan, Cristi Gavrus, Muresan Alex si în atac cu Alin Vasilas și Ovidiu Bondor. 

Meciul a fost unul spectaculos cu multe ocazii de poarta de ambele parti. În minutul 33 mijlocașul Sportingului, Cristi Găvruș a fost faultat in careu, iar arbitrul partidei a dictat lovitură de pedeapsă. Stopperul gazdelor Raul Câmpean a transformat fără emoții penalty-ul obținut, iar Apahida conducea cu 1-0. Din păcate, jucătorul care a obținut lovitura de pedeapsă s-a accidentat iar în locul său a intrat tânărul Daradics.

raul-campeanRaul Câmpean marcatorul golului

Avantajul gazdelor a durat doar 9 minute, în minutul 42, Andrei Pop comite o greseala si face un fault in propriu careu la o faza care nu anunta mare lucru. Arbitrul meciului foarte aproape de faza arata din nou punctul cu var, iar executantul celor de la Armenopolis transformă plasat lovitura de pedeasă. 

La pauza se intră cu scorul de 1-1, iar cele câteva zeci de persoane prezente la meci își puneau speranțe într-o repriză secundă mai productivă pentru gazde. 

bondorOvidiu Bondor a facut un meci bun, dar nu a reusit sa inscrie

Armenopolis a reușit să înscrie în minutul 47 după o fază încâlcită. Echipa gazdă a pus mai multă presiune pe poarta adversă însă ocaziile ivite au fost ratate. O nouă accidentare, de data aceasta la Alin Vasilaș l-a forțat pe antrenorul Florin Pojar șă efectueze o nouă schimbare. 

Noul intrat nr. 20 de la Sporting a fost eroul negativ al meciului, jucătorul având de două ori șansa de a egala din postura de singur cu portarul advers. Lucrul acesta nu s-a întâmplat, iar înfrângerea putea fi și mai drastică. Din fericire, goalkeeperul gazdelor Marius Nicoară a fost în formă maximă azi, prin paradele sale reușind să păstreze rezultatul. Nicoară a parat și un 11 m în minutul 75. 

Cel mai bun jucător al Sportingului în meciul de azi, portarul Marius Nicoară

Sporting Apahida - Armenopolis Gherla 1-2, după un meci frumos însă nu suficient de pragmatic. S-a simțit lipsa unor jucători importanți precum, Ciotlăuș Dan sau Mihai Chindriș. Urmează o deplasare grea în etapa a doua la Arieșul Turda. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: