Surpriza primei etape în Liga a IV-a s-a produs la Apahida! Liderul a scăpat ca prin minune

| Scris de apahida.ro | 2018-03-15 | SPORT | |

Sporting Apahida, formația locală antrenată de Florin Pojar s-a întărit în această pauză competițională, iar difernța de atitudine și valoare s-a remarcat încă de la primul joc în noua formulă. Sporting Apahida a întâlnit liderul campionatului ”Sticla” Turda duminică, 11 martie pe Arena ” Vasile Moga” din Apahida. Meciul care la prima strigare  dădea ca victimă sigură formația locală, atât din prisma poziționării celor două echipe în clasamentul Ligii a IV-a, dar mai ales din perspectiva umilitorului scor de 7-0 înregistrat în turul campinatului la Turda, s-a dovedit a fi departe de orice așteptare. 

Apahidenii au intrat pe teren hotărâți să răzbune înfrângerea din tur, iar liderul campionatului a fost la un pas de prima înfrângere din acest sezon. Formația din Turda a avut un parcurs aproape fără greșeală, până la meciul de dumincă reușind 15 victorii și doar o singură remiză.

Gazdele au condus cu 1-0 , iar egalarea a venit pe finalul meciului, scorul rămânând 1-1 până la ultimul fluier al arbitrului. Surse din anturajul echipei susțin că arbitrii au ”ajutat” echipa oaspete să scape de la înfrângere. Golul Sportingului a fost marcat de Cristian Tabirta! 

Sporting Apahida ocupă locul al VIII-lea cu cu 26 de puncte după 17 etape. 

Felicitări băieților pentru rezultatul obținut și multă baftă în continuare.

Foto:turdanews.ro

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: