Jumătate de echipă se uita la ea în timp ce mingea intra în poartă! Arbitrul a validat golul!!!


Categorie: SPORT
Autor: apahida.ro
Data: 2017-10-02 Contor:

Sâmbăta 30 septembrie, de la ora 11, pe Arena ”Vasile Moga” din Apahida s-a disputat meciul Sportingului în compania formației Arieșul Mihai Viteazu, partidă din cadrul etapei a șaptea a Ligii a IV-a de fotbal Cluj. 

Meciul a debutat cu o dominare clară a celor de la Mihai Viteazu care au  reușit să deschidă scorul în minutul 35. Trei minute mai târziu ospeţii puteau să-și dubleze avantajul însă portarul Nicoară a avut un reflex salvator. 

Nicoară unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul de sâmbătă

Apahidenii au îndrăznit mai mult pe final de repriză, iar insistența le-a fost răsplătită, cu cinci minute înaintea fluierului de final al primei reprize, Ovidiu Bondor reuşeşte să scape de marcajul ultimului apărător și intră în careu, driblează portarul în lateral însă este agățat de acesta și arbitrul aproape de fază dictează lovitură de pedeapsă pentru gazde. Răul Câmpean plasează excelent șutul în partea dreaptă a portarului, care deși ghicește colțul nu mai are cum respinge mingea care intră în poartă. 

Raul Câmpean execută perfect lovitura de pedeapsă

La pauză scorul a fost 1-1. 

Repriza a doua a meciului a continuat în aceeaşi notă, apahidenii au preferat să se apere și să iasă pe contraatac.
 În minutul 50 o fază controversată aduce echipa gazdă în avantaj. Era un atac poziţional cu mijlocașii Someșului la 20m de poartă, iar fundașii și mijlocași oaspeților îngrămădiți în propriu careu. Un cățel din audiență intră pe gazon și distrage atenția câtorva jucători oaspeți, inclusiv a portarului celor de la Mihai Viteazu, Ciotlăuș Dan șutează la poartă din afara careului, mingea deși nu suficient de puternică îl păcălește pe portarul visător a oaspeților și intră în poartă. Arbitrul spre surprinderea tuturor validează golul, cu toate protestele oaspeților și Apahida preia conducerea pe tabela de marcaj profitând la maxim de avantajul creat de ”jucătorul surpriză”. 

KARA ”coautoarea” golului marcat de Ciotlăuș!

Cei de la Mihai Viteazu și-au înteţit atacurile, doar intervențiile spectaculoase a portarului Nicoară au păstrat scorul până spre finalul meciului. În minutul 75, oaspeții obțin un penalty după un fault inutil a unuia dintre fundașii gazdelor. Executantul trimite mingea în bară și Nicoară mai scapă o dată. 

Presiunea oaspeților a dus la eroarea autorului primului gol Raul Câmpean, care a luftat o respingere lăsând în postura de singur cu portarul pe unul dintre atacanții Arieșului care de această dată a reușit să-l învingă pe Nicoară și să aducă egalarea. 

De menționat că după marcarea golului egalizator, tot  oaspeții au fost cei care au avut ocazii mai clare și mai multe de a marca. 

Bondor a avut și el o șansă de a marca din 6 metri, la finalul meciului, însă chiar dacă introducea mingea în poartă arbitrul nu ar fi validat golul, întrucât tușierul ridicase fanionul, anunțând o poziție afară din joc 

Meciul palpitant putem spune că i-a adus Sportingului un punct în compania uneia dintre cele mai puternice echipe pe care le-au întâlnit apahidenii în acest început de campionat. Cu 10 puncte în 7 partide Sporting Apahida se situează pe poziția a zecea și urmează un meci la fel de greu Sâmbătă 7 Octombrie la Iclod. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri:

reclama gaz sortav


www.apahida.ro 2012