Mariș bifează o nouă victorie în MMA ! Vezi cum s-a desfăsurat meciul

| Scris de apahida.ro | 2017-12-19 | SPORT | |

Aseară ”luptătorul” din Apahida, Mariș Ciprian a intrat din nouă în cușcă pentru a lupta împotriva unui canadian cu un palmares pozitiv, în Gala RXF disputată la Brașov. Pentru a putea ajunge în ring Mariș a trebuit să ducă mai întâi o luptă cu kilogramele, întrucât categoria la care s-a bătut aseară a fost 61 kg. Mariș a slăbit în 2 săptămâni nu mai puțin de 8 kg pentru a putea trece de cântarul oficial. Însă performanța se obține prin sacrificii, iar ”Țigli” este un sportiv care nu face rabat de la nimic când vine vorba de performanță. 

Meciul a fost mai greu decât se aștepta sportivul nostru, canadianul a avut momente bune și iar arbitrilor le-a trebuit timp pentru a decide câștigătorul. De această dată, Mariș nu a mai reușit să finalizeze meciul înainte de sunetul de final al gongului , iar departajarea s-a făcut la puncte. Arbitrii confruntării au decis că Mariș a fost mai bun și i-au acordat victoria sportivului din Apahida.

Pentru ”Țigli” anu 2017 a fost un an formidabil a participat la mai multe gale și a reușit să obțină victorii în serie, împotriva unor luptători străini. 

Mariș a ținut să le mulțumescă tuturor celor care l-au susținut în acest an sponsorilor, dar și fanilor săi care sunt din ce în ce mai mulți. De asemenea le-a mulțumit celor care au fost alături de el în Sala din Brașov unde s-a desfășurat lupta. 

Felicitări Cipri și mult succes în continuare! 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: