Meci palpitant între Sporting Apahida și Olimpia Gherla!

| Scris de apahida.ro | 2018-04-07 | SPORT | |

Sporting Apahida continuă seria meciurilor fără înfrângere și ajunge la  al 11-lea rezultat pozitiv consecutiv, ultima înfrângere a fotbaliștilor antrenați de Florin Pojar datând din 13 octombrie 2017, când au fost înfrânți la limită scor 0-1 de Universitatea Cluj II. 

Astăzi alb-negrii au primit vizita Olimpiei Gherla, formație clasată pe locul al Itreilea în Liga a IV-a. Meciul a fost unul de luptă în prima repriză, ocaziile de poartă fiind puține, însă s-a animat odată cu startul celei de-a doua reprize, când apahidenii au apăsat pedala de accelarație forțând victoria. 

Strategia apahidenilor s-a dovedit a fi câștigătoare întrucât la finalul meciului scorul înregistrat a fost de 2-1 pentru gazde. 

Spectatorii prezenți la meci au fost realmente încântați de modul în care s-au desfășurat ostilitățile în actul secund. 

Felicitări echipei pentru modul în care joacă și fiecărui membru în parte pentru implicarea în joc. În continuare vă invităm să urmăriți comentariu live text (invers cronologic) de la fața locului.

FINAL DE MECI :Meciul se termina cu scorul final de 2-1 pentru Sporting Apahida. 

MINUTUL 90 - Olimpia a mai irosit o șansă de gol in ultimul minut din timpul regulamentar prin atacantul cu numărul 17 care a șutat peste poartă de la 10 metri.

MINUTUL 88 Gol Olimpia! Oaspeții reușesc să reducă din handicap după ce atacantul Ovidiu Bondor a obținut o lovitură de pedeapsa după un fault facut de portarul Nicoară. Căpitanul oaspeților Andrei Dascăl a transformat fara probleme.

MINUTUL 83 Goool Apahida ! Faza de corner școală făcută de jucătorii gazdă. Ciotlauș centrează din corner la bara a doua, Bogdan Chindris recenteeaza perfect in centrul careului de unde fundașul central Liviu Mureșan lovește puternic cu capul și marchează în stânga portarului advers. Apahida își dublează avantajul și își asigură cele trei puncte.

MINUTUL 75 Olimpia trece pe lângă egalare. Mijlocașul celor de la Gherla cu numărul 11 ratează din 6 metri, după o pasă perfectă primită de la atacantul Ovidiu Bondor.

MINUTUL 55 Goool Apahida! Alin Vasilas deschide scorul după o cursă lungă de 30 metri, atacantul gazdelor reușește să câștige duelul 1 la 1 cu fundașul central al Olimpiei și plasează din poziție centrală în stânga portarului advers. Sporting - Olimpia 1-0.

MINUTUL 50: Olimpia are prima mare ocazie în minutul 50, fostul fotbalist al Sportivului, Ovidiu Bondor pătrunde în careul de 16 metri ușor lateral șutează din postura de singur cu portarul in goalkeeperul gazdelor,care cade la pământ minge revine la atacantul oaspeților dar acesta nu reușește să cadreze și trage alaturi.

PAUZA: Scorul este 0-0 la pauză, apahidenii au fost la conducerea jocului in prima parte, ocaziile de poarta au fost au fost însă puține.

MINUTUL 45: In ultimul minut al primei reprize Alin Vasilas are o incursiune pe partea dreapta a atacului, reușește să intre în careul de 16 metri , sa depășească portarul și să seteze din unghi, însă un fundaș a oaspeților a reușit să respingă de pe linia porții.

MINUTUL 5 Meciul a început cu o primă mare ocazie la poarta oaspetilor, irosită de Andrei Cioban care șutează puțin peste poartă din poziție bună. Gazdele au posesia, oaspeți stau la cutie asteapta sa speculeze o gresala a gazdelor.

INCEPE PARTIDA

Se cunosc echipele de start. Apahida incepe cu următorul "11" : Marius Nicoară, Raul Câmpean, Alin Vasilas, Alex Mureșan, Liviu Mureșan, Daniel Telecan, Valad Porumb, Dan Ciotlaus, Andrei Ciobanu, Bogdan Chindris, Daradics Alex. Antrenor Florin Pojar.

Sporting Apahida întâlnește azi pe teren propriu formația Olimpia Gherla într-un meci din cadrul etapei a 21-a a Ligii a IV-a zona Cluj. La startul acestei partide oaspeții de azi Olimpia Gherla, formație la care activează și doi foști jucători ai Apahidei, Ovidiu Bondor și Andrei Dascăl, ocupă poziția a treia în clasament în timp ce formația noastră se află pe locul al optulea. 

Iubitorii fotbalului din Apahida sunt așteptați la Arena ”Vasile Moga”, unde la ora 11 se va fluiera startul partidei.

Hai Apahida!

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: