Jucătorii locali au plecat de la Someșul Apahida

| Scris de www.apahida.ro | 2016-03-06 | SPORT | |

Din echipa care care se califica trei ani la rând în finala Cupei României la fotbal și care a reușit să-și adjudece trofeul în 2014 și 2015 nu a mai rămas nici un jucător. În vară au plecat câțiva jucători importanți Ovidiu Bondor și Ciotlăuș Dan la Mintiul Gherlii, de asemenea o altă piesă de bază s-a accidentat și anume Bogdan Câmpean, oamenii aduși în locul lor nu au reușit să suplinească absența acestora. 

Turul de campionat a fost unul de coșmar, jucătorii noștri au reușit să adune doar 7 puncte în 12 meciuri și s-au clasat pe antepenultima poziție în clasamentul Ligii a IV-a. 

Rezultatele slabe au zdruncinat relația dintre jucători și conducerea clubului. Conform unor surse președintele Ovidiu Buiga a propus aducerea a 12 jucători din Liga județeană. iar nucleul de jucători autohtoni rămași la echipa nu a acceptat propunerea. 

Florin Pojar, Raul Câmpean, Alin Vasilaș și Aron Gădălean au plecat la Luceafărul Cluj-Napoca. Cristi Găvruș și Andrei Dascăl au plecat la echipa fostului golgeter Ovidiu Bondor, Mintiul Gherlii. 

Contactat telefonic antrenorul-jucător al echipei Florin Pojar a declarat că această plecare este doar pentru returul campionatul după care jucătorii vor lua o hotărâre cu privire la o eventuală reîntoarcere la Apahida. 

Președintele clubului, Ovidu Buiga a confirmat despărțirea de jucătorii locali, însă susține că echipa de  fotbal va merge mai departe, întrucât va aduce la echipă jucători care iubesc fotbalul și care pot juca de plăcere. 

Reamintim celor care nu știu că echipa Someșul Apahida a fost de mai multe ori în pragul desființării, însă de fiecare dată jucătorii și conducerea clubului au ajuns la o înțelegere. Un moment de cotitură a fost eliminarea din Cupa României în turul II al competiției, anul trecut, când Someșul a fost descalificată la masa verde pentru că organizatorii nu au adus doi medici la meci cum prevedea regulamentul pentru această competiție. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: