Inter Dezmir a ratat șansa de a deveni lider în Liga județeană

| Scris de www.apahida.ro | 2016-04-11 | SPORT | |

Inter Dezmir a întâlnit ieri pe teren propriu liderul clasamentului Viitorul Răscruci și a încercat să anihileze diferența de 3 puncte dintre cele două echipe.

Jucătorii Dezmirului au intrat mai bine în joc și au avut cele mai bune șanse în prima repriză prin atacantul cu nr. 11. Oaspeții de ieri și-au creat puține ocazii în prima repriză și se părea că meciul se îndrepta spre o victorie a gazdelor.

După pauză lucrurile s-au schimbat și în doua 10 minute oaspeții au reușit să înscrie de 2 ori, până la finalul meciului Viitorul Răscruci și-a dublat avantajul, scorul final fiind de 4-0.

Inter Dezmir cea mai bine plasată formașie a comunei Apahida pierde șansa de a deveni liderul clasamentului în Liga județană zona Cluj și se distanțează la 6 puncte de Răscruci.

Tot ieri VIITORUL Dezmir a reușit să invingă pe teren propriu formașia IRIS Cluj cu scorul de 4-0. Voința Pata a pierdut pe teren propriu cu Progresul Vlaha, iar sânnicorenii de la Progresul au luat bătaie cu 5-1 pe teren propriu de la Luna de Sus.

La meciul de la Dezmir au asistat aproximativ 100 de persoane și cîteva sute de oi, care pășteau pașnice în vecinătatea terenului.

Vezi mai multe fotografii de la meci 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: