Sporting Apahida o nouă victorie în Liga a IV-a

| Scris de apahida.ro | 2019-04-08 | SPORT | |

Echipa condusă de Florin Pojar merge ”ceas” în acest retur de campionat. Apahidenii au bifat a patra victorie la rând ieri pe terenul de la baza sportivă Ardealul Cluj-Napoca. Ultima ”victimă” a alb-negrilor a fost Vulturul Mintiul Gherlii. A fost un meci dificil dar pe care apahidenii l-au jucat la victorie, iar perseverența le-a adus cele trei puncte. 

În prima repriză meciul a fost echilibrat iar rezultatul de 0-0 a mutat deznodământul în actul secund. În minutul 56 Cristi Tabârță unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei a reușit să deschidă scorul pentru Sporting Apahida, însă în penultimul minut regulamentar de joc oaspeții au reușit egalarea. 

Deși se părea că meciul se îndreaptă spre o remiză, insistența apahidenilor din minutele de prelungire a fost răsplătită cu golul victoriei înscris de Alin Vasilaș în minutul 92. 

Sporting rămâne pe 6 la egalitate de puncte cu Mihai Viteazu însă cu un meci mai puțin disputat. În următoarea etapă se joacă un meci important, Sporting joacă în deplasare la A.S. Florești liderul Ligii a IV-a formație care își dorește să promoveze în Liga a III-a, în tur floreștenii au câștigat fără drept de apel cu scorul de 4-0, însă în sezonul trecut Sportingul a reușit surpriza și a învins la Florești cu 1-0. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: