”Fotbalul fără datorii”, o nouă șansă pentru fotbaliștii din Apahida

| Scris de www.apahida.ro | 2015-04-04 | SPORT | |

Președintele Asociației Sportive ”For You” Apahida, profesorul Emil Cătană a afiliat clubul sportiv pe care îl conduce la Asociația județeană de Fotbal Cluj cu scopul de a le oferi tinerilor din Apahida șansa de a practica acest sport într-un altfel de cadru mai organizat și mai transparent. 

”For You” Apahida ar putea devenii a doua echipă de fotbal a localității Apahida încă de la startul viitorului sezon. Este posibil ca legătura de prietenie pe care o are profesorul Emil Cătană cu majoritatea fotbaliștilor Someșului Apahida să facă diferența, iar transferurile la noua echipă să curgă pe bandă rulantă, la finele acestui sezon. 

Reamintim la finele sezonului trecut datorită datoriilor acumulate de clubul local ”Someșul” la AJF, înscrierea în sezonul 2014-2015 a fost pusă sub semnul întrebării. Achitarea restanțelor înregistrate de clubul Someșul Apahida, de către Consiliul local a salvat echipa la vremea respectivă. Nemulțumirile jucătorilor față de conducerea clubului au fost ameliorate pentru moment, asta și pentru că anul trecut nu exista o alternativă. 

”Fotbalul fără datorii” ar putea fi cheia succesului pentru practicanții acestui sport din Apahida. Clubul de baschet ”For You” Apahida a demonstrat încă de la înființare seriozitate în modul în care își tratează și motivează componenți. Este posibil ca numele bun făcut prin conducerea echilibrată a echipei de baschet să îl ajute pe profesorul Emil Cătană să-și pună în practică proiectul provind noua echipa de fotbal ”For You” Apahida. 

Foto: Profesorul Emil Cătană alături de echipa Someșul Apahida în deplasarea de la Gilău.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: