Fotbal de ”iarnă” în Sala de sport din Apahida

| Scris de apahida.ro | 2017-12-17 | SPORT | |

Sala de sport din Apahida îi salvează pe iubitorii sportului rege pe timp de iarnă. Astăzi a fost organizat un turneu de minifotbal la care au participat 8 echipe. La turneu au putut participa și echipe din alte localități prin urmare s-a fixat o taxă de participare destul de consisentă 300 lei de echipă.  

Au fost meciuri disputate și dueluri stânse în general, iar la final cele mai bune 3 echipe și-au împărțit premiile. 

Pe primul loc s-a clasat o echipă alcătuită aproape 100% din jucători ai Sportingului Apahida, ”No Name” Apahida a avut nume grele precum Ciotlăuș Dan, Mureșan Alex, Raul Câmpean, Alin Vasilaș și Ovidiu Bondor s-au au fost jucătorii care au făcut diferența. 

Al doilea loc l-a ocupat Inter Apahida o formație la care s-au remarcat Lăcătuș Ovidiu, Milea Lucian, Telecan Dan, Alex Daradics dar și câțiva jucători clujeni. 

Pe cea de-a treia treaptă a clasamentului s-au pozițional ”Stranierii” o echipă clujeană care a făcut față cu brio meciurilor grele in grupe. 

Premiile alocate au fost cam ”subțiri” ținând cont de încasări, au remarcat câțiva jucători participanți la eveniment. Pentru locul I s-a dat doar 600 lei, pentru locul al doilea 400 lei, iar pentru locul al treilea 300 lei. Practic singurii care au câștigat ceva au fost ocupanții primei poziții ceilalți abia și-au scos banii plătiți pentru participare. 

Una peste alta a fost o competiție binevenită într-o perioadă în care fotbalul local ia o pauză până în martie când va începe returul campionatului. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: