Apahida din nou pe podium la Taekwondo

| Scris de www.apahida.ro | 2015-10-27 | SPORT | |

La competiția ”Cupa României Taekwonodo” ce s-a desfășurat la Miercurea Ciuc, Apahida a fost reprezentată de cele două cluburi afiliate la Federația Română de Taekwondo: Scorpion Taekwondo Apahida și Someșul Apahida.

Delegația Clubului ”Scorpion” a fost formată din 12 sportivi, antrenorul Ștefan Păcuraru și președintele de club Ioana Păcuraru. Această competiție s-a desfășurat pe pe parcursul a două zile.

”În prima zi concurând clasa de vârstă copii și juniori mici unde am participat cu cinci sportivi dintre care doi s-au clasat  pe:

locul I - Bucur Andrei-Florin și Dărăban Alexandru-Răzvan, 

locul al III-lea - Pop Gabriel Răzvan

Ceilalți doi sportivi Vesa Alina-Alexandra și Buzan Cristian-Cătătlin nu au reușit să urce pe podium de această dată. 

Tot în acestă zi  s-a desfășurat și Competiția de Speed-Kick la categoria de vârstă ”copii 1” unde a participat sportiva Vesa Alina obținând locul al III-lea (medalia de bronz).

Duminică, în ziua a doua a competiției am participat la categoria de vârstă cadeți și juniori cu șase sportivi care au reușit să se claseze pe următoarele locuri:

-   Locul I - Belce Alexandru -Cristian 
-   Locul al II-lea Bucur Mihai-Călin 
-   Locul al III-lea Chiorean Roxana  Andreea și Bucur Laura -Larisa.

Sportivii  Pasc Davide și Rațiu Mihai Lucian nu au reușit să urce pe podium  cu această ocazie, iar sportiva Brumă Monika nu a putut fi înscrisă în această competiție deoarece nu a avut nici o adversară pe categoria ei.

Dorim să aducem mulțumiri ptr.sprijinul acordat atât Primăriei și Consiliului Local Apahida cât și părinților care ne sunt alături de fiecare dată.” ne-a declarat președintele Clubului, Ioana Păcuraru. 

Clubul Someșul Apahida a fost prezent  la această competiție cu o delegație formată din 12 sportivi, antrenorii Eduard Lozneanu, Matei Denis și președintele Ovidiu Buiga. 

7 dintre sportivii clubului Someșul Apahida au reușit să urce pe podium:

Argint: Morar Ionut

Bronz: Bârla Flaviu, Buiga Maria, Lingurar Darius, Buiga Paul, Buiga Denis, Ștefănescu Raul 

Cu un total de 14 medalii comuna Apahida a fost din nou fruntașă la această competiție!

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: