Cronica etapei in fotbalul nostru

| Scris de www.apahida.ro | 2014-10-20 | SPORT | |

În acest sfârșit de săptămână s-au desfășurat meciurile etapei a șaptea în Liga a IV-a. Chiar și cu datoriile plătite de către Consiliul local către Agenția Județeană de Fotbal, echipa patronată în continuare de Ovidiu Buiga merge din ce în ce mai rău în această ligă.

 

În această etapă Someșul Apahida a suferit a patra înfrângere în actualul sezon, în deplasarea pe care a efectuat-o la Mintiu-Gherlii. Someșul a pierdut cu 2-0 și se clasează pe locul 9 cu doar 7 puncte după 7 etape. Perspectivele pentru acest sezon par din ce în ce mai întunecate pentru Someșul Apahida.

 

Să sperăm ca de la anul proiectul ambițios F.C. Apahida se va perfecta.

 

Progresul Sânnicoara ”a înviat” în această etapă. Sânnicorenii și-au vărsat nervii pe nou promovata Viitorul Dezmir executându-i la scor pe tinerii jucători dezmireni. Progresul Sânnicoara - Viitorul Dezmir 8 - 3 și sânnicoreni le suflă în ceafă vecinilor din Dezmir urcând în clasament până pe locul 7 în timp ce Viitorul rămâne pe 6 cu 10 puncte, cu trei mai multe decât Progresul.

 

Nici Inter Dezmir nu a jucat mai bine în această etapă, fiind învinsă pe teren propriu de A.S. Borșa scor 2-3. Inter își păstrează și ea poziția a cincea în clasament.

 

Voința Pata a terminat benzina sezonul trecut, în această etapă încasând a cincea înfrângere în actualul sezon. Voința Pata este pe locul 9 după cele 7 etape desfășurate până acum.

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: