Olimpiu Bucur - cel mai titrat fotbalist din Apahida

| Scris de Sorin Bodocean | 2014-05-15 | SPORT | |

Seria interviurilor cu sportivii din Apahida care fac performanta la nivel national a continuat si in numarul 4 al Jurnalului de Apahida. De aceasta data am intervievat cel mai cunoscut fotbalist profesionist al comunei Apahida.

Cine este Olimpiu Bucur?
Olimpiu Bucur este  cu siguranță cel mai cunoscut jucător profesionist de fotbal pe care îl are la ora actuală comuna Apahida.
 

De la ce vârstă te-ai apucat de fotbal?
Am început fotbalul organizat puțin mai târziu, la vârsta de 14 ani. Acum am 25 ani așadar practic acest sport de 11 ani.


La ce club ți-ai început activitate? Primul club la care am început să activez a fost CFR Cluj unde am terminat și junioratul.


Pe ce post joci de obicei?
Nu joc neapărat pe un singur post , pot evolua pe 2,3 poziții dar cel mai bine mă simt ca mijlocaș dreapta.


La ce echipe ai evoluat de-a lungul carierei?
Am jucat la mai multe echipe de-a lungul timpului dar cele mai importante sunt Pandurii Târgu Jiu , Voința Sibiu și Gloria Bistrita  echipă la care activez și în prezent.

Care este obiectivul echipei tale pentru acest sezon?
Anul acesta obiectivul nostru este acela de a promova în Liga 1 , eu sper și îmi doresc să reușim acest lucru.


La ce echipă din România ți-ar plăcea să evoluezi?
Nu știu , nu am neapărat o preferință să joc la o anumită echipă , ce îmi doresc eu este să joc la un nivel cât mai bun. Cred că asta își dorește orice fotbalist profesionist.


Esti un exemplu pentru mulți copii din Apahida, ce sfat le dai celor care doresc să facă din fotbal o carieră?
Dacă întradevar le place fotbalul să se apuce cu încredere , au numai de câștigat ! Este un sport care îți dă foarte multe satisfacții , chiar dacă nu ajungi să faci performanță și îl practici de plăcere. Se știe că la o 'mișcare' se leagă prietenii, dar pentru a face performanță în acest sport e nevoie de talent și multă ambiție.

Ii multumim pentru amabilitatea de a raspunde intrebarilor noastre si ii dorim mult succes pe mai departe in activitatea sa fotbalistica.

Jurnalul de Apahida va prezinta in fiecare numar adevaratele valori ale comunei Apahida: tineri  care fac performanta in sport, oameni pentru care nu exista "nu pot", sportivi pentru care locul II e prea putin, exemple vii pentru copiii si adolescentii din Apahida.

Urmatorul numar al Jurnalului de Apahida va avea in prim plan un alt sportiv din Apahida care face performanta la nivel national. Jurnalul de Apahida 5 va aparea la inceputul lunii Iunie.

www.apahida.ro si Jurnalul de Apahida sustin adevaratele valori ale comunei Apahida!

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: