Cronica etapei în fotbalul local. Au preferat să vopsească ouă în loc să joace fotbal

| Scris de www.apahida.ro | 2015-04-15 | SPORT | |

”Someșul” Apahida a reușit surpriza etapei, a învins liderul clasamentului chiar la el acasă, cu scorul final de 4-2. În urma acestui rezultat, ”Someșul” urcă o poziție în clasamentul Ligii a IV-a acumulând după 17 etape , 25 de puncte. În etapa următoare, ”Someșul” Apahida va juca pe teren propriu cu Minerul Iara. 

În Liga a V-a, în această etapă s-a înregistrat un derby local între Voința Pata și Inter Dezmir. În ciudata faptului că în primele trei etape cei de la Voința au reușit să obțină maximum de puncte, iar dezmireni doar unul, meciul a fost câștigat de oaspeți, Inter Dezmir reușind să se impună cu scorul de 3-2. 

În urma acestui rezultat formația Inter Dezmir își consolidează poziția a VI-a, fiind urmată de Voința Pata la o diferență de 4 puncte. 

Progresul Sânnicoara a pierdut și al patrulea meci consecutiv, de această dată în deplasarea de Viitorul Gârbău sat. Sânnicorenii coboară în clasament până pe locul al zecelea. 

Cei mai plictisiți de fotbalul județean sunt dezmirenii de la Viitorul, după ce au încasat peste 20 de goluri în trei meciuri, jucătorii echipei au decis să nu se prezinte la meciul programat pentru această etapă, cel mai probabil preferând să  facă ultimele pregătiri pentru Paște. Oaspeții au luat cele 3 puncte la masa verde. La finele acestui an este posibil  ca echipa să se retragă din campionat, deși clubul se află la primul sezon în Liga a V-a. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: