Varză din Apahida pe rafturile magazinelor Lidl!


Categorie: SOCIAL
Autor: apahida.ro
Data: 2017-10-11 Contor:

Cooperativa agricolă Lunca Someșului Mic din care fac parte mai mulți agricultori locali își extinde portofoliu de clienți cu încă un nume important al pieței din România Lidl Discount. Începând din luna Octombrie între Cooperativa Someșului Mic și Lidl Discount a fost semnat un contract de colaborare, care le va permite agricultorilor din Apahida, membrii ai acestei asociații să livreze produsele obținute la depozitele Lidl, iar ulterior clienții retailerului se vor putea bucura de calitatea legumelor de Apahida, pe care le vor găsi la rafturile magazinelor din Transilvania.

Vă reamintim  Cooperativa Agricolă ”Lunca Someșului Mic” este compusă în proporție de peste 70% din agricultori din comuna Apahida. Cooperativa are angajați și un manager care se ocupă de extinderea rețelei de clienți, dar și de rezolvarea necesităților fiecărui membru, în materie de logistică. 

De menționat e faptul că pe lângă lanțul de magazine Lidl, printre clienții fideli ai asociației se numără Kaufland și Profi. Pentru o scurtă perioadă de timp a existat o colaborare între REWE România, deținătorul brandului PENNY Market și Cooperativa Lunca Someșului Mic, însă Cooperativa a sistat livrările către acest client. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri:

reclama gaz sortav


www.apahida.ro 2012