Ultima zi cu MV Trans la Apahida. De maine CTP va prelua rutele aferente comunei Apahida

| Scris de Sorin Bodocean | 2014-04-22 | SOCIAL | |

Astazi e ultima zi in care autobuzele MV Trans opereaza pe rutele aferente comunei Apahida. MV Trans va face loc Companiei de Transport Public Cluj care a reusit sa acapareze toate rutele exterioare municipiului Cluj Napoca cele mai importante fiind Floresti, Baciu, Feleacu si Apahida.

MV Trans a venit la Apahida in 2008, intr-un moment in care cetatenii erau foarte nemultumiti de conditiile autobuzelor RATUC, nu a modificat niciodata pretul biletelor in cei 6 ani de activitate si a oferit autobuze confortabile marind progresiv numarul curselor conform necesitatilor.  Din aceasta cauza cetatenii comunei Apahida au fost rezervati, in sondajele efectuate cu privire la alegerea noului operator de transport.

Totusi in acest moment oferta CTP este de nerefuzat, cu multe beneficii pentru locuitorii zonei metropolitane. In plus modernizarea sistemului de transport prin introducerea troleibuzelor pana la Campenesti ar fi un pas foarte important facut de catre comuna noastra pe drumul sau european.

Asadar RATUC (devenita ulterior CTP) se intoarce la Apahida de maine, dupa o pauza de aproape 6 ani.

Cei care inca nu si-au facut abonamente pot face acest lucru la ghiseul din statia Blocuri intre orele 7-16 si la Casa de Cultura intre orele 16-19.

La finalul acestui articol  tin sa-i multumesc domnului Laurentiu Virsescu administratorului MV Trans pentru sprijinul oferit in editarea primelor trei numere ale Jurnalului de Apahida dar si pentru promovarea siteului de stiri locale www.apahida.ro. Conducerea acestei firme a inteles si sprijinit eforturile noastre de a informa corect cetatenii cu privire la activitatile care se desfasoara in Apahida.

ORARUL CTP ACTUALIZAT

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: