Tranzacții imobiliare de sute de mii de euro în centrul comunei Apahida

| Scris de apahida.ro | 2018-02-23 | SOCIAL | |

Dezvoltarea imobiliară de care are parte zona metropolitană a Clujului se resimte și la Apahida. Numărul locuitorilor crește vertiginos prin urmare Apahida devine o țintă pentru furnizorii de servicii și produse de consum. Din nefericire comuna duce lipsă de spații comerciale în zona centrală, multe companii se plâng că nu au de unde achiziționa sau închiria clări pe care să le poată folosi ulterior pentru a oferi servicii apahidenilor. 

În centrul comunei Apahida, s-au făcut două mișcări importante pe piața imobiliară, două tranzacții de sute de mii de euro. Clădirea în care activează acum Banca Transilvania a fost vândută de Cooperativa Apahida unui lanț de farmacii, foarte popular în județul Cluj, care are o farmacie și la Apahida. Remedium Farm a achiziționat această clădire și urmează să-și reloce farmacia aflată vizavi de Poliție în noua locație.

La rândul său Banca Transilvania a hotărât să cumpere clădirea poștei din Apahida, una dintre cele mai râvnite clădiri din zona ultracentrală, iar în momentul de față se lucrează intens la amenajarea spațiului, pentru relocarea agenției de peste drum în noua clădire. 

Au existat voci, chiar din cadrul Consiliului local care au solicitat cumpărearea acestei clădiri de către Primărie și amenajarea ei pentru a putea fi folosită ca Grădiniță, mai ales că amplasamentul său ar fi fost ideal pentru acets lucru. Se pare că suma pe care a cerut-o Poșta pentru clădire și structura interioară a acesteia a făcut ca negocierile să cadă din start, întrucât clădirea nu se preta la destinația avută în vedere. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: