DEZMIR: Vecinul i-a denunțat că parcheză în fața casei și azi au găsit ”surpriza” în parbriz!

| Scris de apahida.ro | 2018-02-07 | SOCIAL | |

Proprietara unui autoturism de pe strada Labului din Dezmir s-a trezit azi cu o notă de constatare în parbriz, asta după ce și-a parcat mașina în fața casei. Polițistul local care a întocmit documentul a menționat că autoturismul a fost parcat pe partea stângă a drumului în direcția de deplasare lucru care contravine legii. Șoferul autoturismului este chemat la o dată ulterioară cu documentele în vederea întocmirii unui proces verbal (avertisment sau amendă). 

Strada Labului nu este o stradă intens circulată, iar parcarea în fața casei este o practică obișnuită în comună mai ales pe străzile slab circulate, unde nu se îngreunează ”traficul” plin lasarea în strada a unui autoturism.

Totuși potrivit mesajului postat de femeia în cauză pe pagina de Facebook a primarului Grigore Fati, denunțătorul acestei parcări ilegale ar fi un vecin care lucrează la Poliția locală și anume Valentin C.. 

... Acum am si eu o nelămurire, cum e posibil atât timp cât lucrările la strada nu sunt finalizate, fără semne de circulație, staționarea interzisă, circulație în ambele sensuri etc, sa primesc eu amenda? Pt ca dl Ciucur Valentin nu-i convine? Ca copiii nu se pot juca cu mingea pe strada ca il deranjează pe dansul si suna la politia locala si colegii dansului vin... Eu oricum nu o sa ma opresc aici, o sa merg sa imi fac dreptate, sper ca si dv sa țineții cont si de opinia populatiei nu doar a dl Ciucur V si atat cat se poate sa luati masuri ca doar este un subaltern.

Cu drag si stima - o parte din mesajul femei postat pe Facebook

Vă reamintim în urmă cu o săptămână un cititor ne-a semnalat și ne-a trimis dovada cu mai multe autoturisme parcate în apropierea Monumentului Eroilor din centrul comunei. Vezi articolul aici

Este anormal ca locuitorii comunei să fie amendați pentru că își parchează autoturismele în fața casei, mai ales dacă este vorba de străzi slab circulate, iar cei care ignoră cu dispreț regulile de circulație în centrul comunei să nu fie avertizați. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: