Sportul apahidean va fi sprijinit in acest an cu 150.000 lei din bugetul local

| Scris de apahida.ro | 2018-02-14 | SOCIAL | |

Consiliul local Apahida a alocat în acest an o sumă consistentă din bugetul comunei pentru sprijinirea sportului local. Cluburile sportive active, care au sediul pe raza comunei Apahida vor putea și în acest an să depună proiecte în baza regulamentului în vigoare. Comisia pentru sport din cadrul Consiliului local are responsabilitatea de a analiza dosarele și de a puncta fiecare proiect. Suma alocată în acest an este de 150.000 lei. 

Vă reamintim că anul trecut au fost mai multe contestații depuse  pentru modul de repartiție a sumelor, de asemenea câteva cluburi nu au respectat procedura precizată de regulament și au fost descalificate, în cele din urmă banii au fost virați către cluburile sportive, de abia în cea de-a doua parte a lunii decembrie.

Conducerea clubului Someșul Apahida a atacat în instanță anularea procedurii de atribuire făcută înițial de comisia pentru sport și de către Primărie. Procesul este încă în derulare, o parte din plângerile formulate fiind admise de instanță și o parte refuzate. Cert este că Someșul Apahida nu a primit finanțare anul trecut.

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: