”Șmecher de Apahida” la volanul unui Ford. Vezi cum a sfidat regulile de circulație

| Scris de apahida.ro | 2018-02-06 | SOCIAL | |

Un cititor ne-a relatat o întâmplare mai puțin obișnuită petrecută în această seară la trecerea de cale ferată de pe strada Iuliu Maniu. Autorul este cel mai probabil un șofer din Apahida care cunoaște destul de bine străzile din zonă. 

Șoferul unui autoturism break Ford de culoare închisă, văzând că s-a format o coloană la barieră s-a decis să tragă ”o românească” și să fie primul care pleacă după ce bariera se ridică astfel, a decis să ocolească coloana urcând pe strada Morii și coborând Câmpiei. Iesirea de pe strada Câmpiei se face după barieră. Legal șoferul nu avea dreptul să vireze la stânga atâta timp cât bariera era pusă, cu atât mai puțin să oprească după barieră, întrucât distanța dintre barieră și linia de cale ferată este un tampon de siguranță, însă pentru că este șmecher și poate a făcut o mică abatere de la lege și a demarat primul după plecarea trenului. 

Vă reamintim că la respectiva trecere de cale ferată nu este prima dată când între barieră și calea ferată sunt surprinse autoturisme, în urmă cu ceva timp tot la ssizarea unui cititor am scris despre pericolul la care se expun acești șoferi, dar și despre amenzile drastice pe care le pot primi. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: