Baile sarate de la Cojocna isi deschid portile!

| Scris de Sorin Bodocean | 2014-04-29 | SOCIAL | |

Baile cu apa sarata de la Cojocna isi deschid portile, ca in fiecare an, la 1 Mai. Sezonul estival incepe de maine si se incheie in luna Septembrie. Desi in anii precedenti foarte multa lume a tinut sa petreaca ziua de 1 Mai la Cojocna, in acest an se pare ca vremea nu le da mari sperante amatorilor de inot. Meteorologii anunta temperaturi intre 7-20 grade pentru ziua de Joi. Cerul va fi partial noros, prin urmare sansele de plaja si baie sunt foarte mici.

Preturile au ramas aceleasi 10 lei pentru adulti 5 lei pentru copii si 5 lei locul de parcare. Daca vrei sa te racoresti, Baile sarate de la Cojocna sunt la 10 km de Apahida, se poate ajunge usor cu bicicleta, autobuzul sau autostopul.

Baile sarate de la Clojocna au fost renovate in urma cu cativa ani si dotate cu bazine interioare, dusuri, terenuri de tenis si fotbal. Conditiile sunt destul de bune insa sunt trei mari obstacole care stau in calea turistilor:

  1. drumul judetean Apahida-Cojocna care este sub orice critica.
  2. apa care nu este curatata destul de des
  3. localnicii romi care vin la bai si care creaza de multe ori scandaluri

Daca aceste trei probleme ar fi solutionate, mult mai multa lume ar frecventa aceste bai, care de altfel sunt foarte sanatoase pentru corpul fiecarui tanar sau batran.

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: