Locuitorii din Câmpenești se plâng că deszăpezirea se face preferențial

| Scris de apahida.ro | 2018-02-27 | SOCIAL | |

Iarna s-a reîntors în zona noastră, iar ninsorile abundente căzute în cursul nopți de ieri și azi dimineață le dă mari bătăi de cap angajaților Primăriei, care au de deszăpezit câteva zeci de kilometrii de drum,  în toate satele comunei. Străzile din Apahida sunt încă sub zăpada, iar șoferii trebuie să circule cu mare atenție pentru a preîntâmpina posibile accidente. 

Se pare că  utilajele de deszăpezire au ajuns și în Câmpenești doar că nu am împrăștiat material antiderapant numai până la un anumit punct, lucru care a stârnit nemulțumire în rândul localnicilor care acuză Primăria că efectuează părtinitor lucrările de deszăpezire. 

Noi cei care plătim taxe și impozite, locuitorii din Cimpenesti trebuie sa ne angajam la primărie sau sa ne implicam in pescuit cu Ana și Viorel ! Modernizarea drumului sau drumul e facut practicabil tot până la pescarie, acum atiderapantul  se termina la pescarii! Noi ceilalți nu plătim taxe și impozite ? Reprezentantul sătesc e liberal,,,,toți o apa și un pămînt! Platitii taxele fraților!!! - a declarat Jenucu Vereș indignat de modul în care se realizează lucrările de deszăpezire din Câmpenești

Asa arata drumul Campenestiului la ora 14.

Intr-un interviu acordat Jurnalului de Apahida în luna precedentă, primarul comunei Apahida, Grigore Fati a declarat că lucrările de deszăpezire se efectuează în funcție de prioritățile impuse de traseul mijloacelor de trasnport n comun, iar mai apoi se dezăpezesc cu utilajele avut în subordine străzile în pantă și restul drumurilor din comună. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: