Cea mai modernă sală de fitness din Apahida și-a deschis porțile (P)


Categorie: SOCIAL
Autor: www.apahida.ro
Data: 2017-09-04 Contor:

Practicanții fitness-ului din Apahida au acum un nou motiv de bucurie, la 1 septembrie s-a deschis o  sală de fitness echipată modern cu aparatură de ultimă generație, aproape de ei. Noua sală de fitness se află în cadrul complexului Omnia Wellness&SPA, iar cei care doresc să să-și păstreze un tonus corporal bun și o siluetă fit pot beneficia de un pachet de servicii ”all inclusive” într-o singură locație. 

Oferta Omnia Spa&Fitness propune clienților săi o serie de programe de întreținere corporală precum TRX, Pilates, Yoga, dar și circuite funcționale. În fiecare zi clienții pot opta pentru unul din aceste programe de antrenament, care se vor desfășura între orele 18-20. Programul complet va fi afișat pe site-ul centrului SPA: www.omnia-spa.ro

Sala de fitness și centrul SPA au un orar de funcționare extins, fiind  pliabil pentru orice tip de clienți, mici intreprinzători, liber profesioniști, corporatiști, muncitori, studenți și elevi, în fiecare zi abonații au acces între orele 7-22. Cei care doresc să beneficieze ocazional de serviciile centrului SPA au un orar diferit față de abonați, accesul pentru ei se  face doar începând cu ora 13.  

La cererea clienților noștrii am hotărât să investim în amenajarea unei săli de fitness,  care să completeze serviciile existente. Astfel le putem oferii un pachet complet celor care doresc să-și mențină sau să-și îmbunătățească  tonusul corporal. 

Au acum la dispoziție o sală de fitness echipată modern, cu diverse programe de antrenament optionale (incluse in abonament) și un centru de relaxare SPA cu toate serviciile incluse, piscină, jacuzii, saună uscată, saună umedă, terapie Kneipp.

- ne-a declarat administratorul Omnia SPA 

Abonamentul la sala de fitness oferă acces gratuit și la serviciile centrului Spa. Prețul abonamentului este de 180 lei/lună. Pe site-ul www.omnia-spa.ro puteți găsi mai multe variante de abonament dar și detalii complete cu privire la serviciile oferite. 

Vă reamintim, sala de fitness este deschisă în locația OMNIA Wellness&SPA, Apahida strada Octavian Paler Nr 2 A. Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon:  0364 566 742 !

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri:

reclama gaz sortav


www.apahida.ro 2012