Noua gradinita din Apahida este aproape gata! Vezi cand va fi data in folosinta

| Scris de apahida.ro | 2019-07-18 | SOCIAL | |

Primaria comunei Apahida a publicat cateva fotografii cu stadiul actual al noi gradinite din Apahida, care a fost construita pe fonduri europene si care va gazdui sase grupe de copii. Dupa cum se poate vedea cladirea este aproape finalizata, mai sunt de facut unele finisaje interioare si instalatii. 

Autoritatile locale sperau sa reusesca sa receptioneze lucrarea si sa dea in folosinta gradinita la inceputul noului an scolar, insa se pare ca nu va fi posibil acest lucru.

Exista unele erori de proiectare care trebuiesc indreptate, iar procedura este ingreunata, tocmai pentru ca investitia a fost facuta pe fonduri europene si orice modificare trebuie aprobata in prealabil. Organele care dau avize de functionare pentru astfel de cladiri au cerut unele modificari, care presupun atat noi resurse financiare cat si timp pentru executia efectiva a lucrarilor, prin urmare un termen mai realist pentru darea in folosinta a noii gradinite ar putea fi finele anului 2019.

Dupa cum stiti actuala gradinita este supra incarcata, o parte din grupele de copii desfasurandu-si activitatea in cladirea destinata unitatii medicale din Apahida. Dupa darea in folosinta a noii cladiri, lucrurile ar trebui sa intre pe fagasul normal, iar cele doua cladiri ar trebui sa faca fata numarului mare de copii care frecventeaza unitatea prescoalara. 

Foto: Facebook - Primaria Apahida

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: