Nepăsarea lor pericol pentru noi! Atenție unde opriți în Apahida

| Scris de www.apahida.ro | 2015-07-17 | SOCIAL | |

Pe mai multe străzi asfaltate din Apahida au apărut gropi în urma unor lucrări efectuate de ”mântuială” pentru diverse utilități. Refacerea stratului asfaltic s-a făcut în grabă fără a ține cont de rezistența plombei, așa că ne-am trezit cu mai multe gropi ”grozave” pe frumoasele străzi asfaltate ale comunei.

Cea mai periculoasă stradă din Apahida este chiar strada principală. Drumul național ce strabate comuna noastră este plin de riscuri pentru șoferi care îndrăznesc să oprească la maginea lui. Asta datorită dalelor de slabă calitate ce acoperă canalul de preluare a apei. Nu de puține ori acestea au cedat sub greutatea autovehiculelor oprite pe marginea drumului, dând bătăi de cap șoferilor.

O groapă apărută în stația de autobuz de la  ”blocuri” zace în  (ne)liniște de mai multe săptămâni. Neliniște pentru că datorită ei mai mulți călători au căzut după ce au coborât din autobuz și fiecare i-a alocat o serie de ”binecuvântări” atât ei cât și celor care așteaptă nepăsători să se rezolve de la sine problemele locuitorilor acestei comune. Tot în respectiva stație mai multe dale sunt crăpate, iar într-o bună zi s-ar putea ca autobuzul să fie scos din stație de macara.

Să sperăm că nu se va ajunge acolo și cei de la drumuri la sesizaria responsabililor din Primăria Apahida vor interveni pentru a repara acostamentul, pâmă atunci aveți mare grijă unde calcați și opriți.

P.s. Nu uitați de groapa din fața Primăriei!

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: