Din nou pe cea mai înaltă treaptă la europene! Mariș a făcut senzație în Polonia

| Scris de apahida.ro | 2018-11-12 | SOCIAL | |

Delegația României de Kempo MMA a participat în acest weekend la Campionatul European desfășurat în Polonia și s-a încununat cu succes după ce toți cei trei reprezentanți ai țării noastre au reușit să urce pe prima treaptă a podiumului. 

Pentru noi medaliiile cucerite de Mariș Ciprian cu această ocazie sunt motivul principal de bucurie. 

“Campionatul European din acest an, organizat de WWMAF, mi-a dat încă o dată ocazia sa lupt pentru țara noastră alături de lotul național de Kempo; un lot cu luptători de valoare, cu antrenori care au învățat sa ne fie prieteni nu doar mentori. Am luptat la categoria -70 kg, unde am reușit sa ridic drapelul pe primul loc de 2 ori, atât la Grappling cât și la MMA. Am luptat împotriva unor adversari puternici din Rusia, Polonia, Ucraina. Este o mare onoare și responsabilitate să îți reprezinți țara, nu doar pe tine ca și sportiv. Trebuie sa dai ce este mai bun, iar eu asta am făcut. Aduc acasă doua medalii, care cântăresc mult in cariera mea. Următorul meu meci, îl voi avea la București in data de 10 Decembrie, va fi o gală All Stars(RXF All Stars) unde va aștept sa ma susțineți!  Multumesc antrenorilor, sponsorilor și vouă celor de acasă, care sunteți motivația oricărui sportiv!” a declarat sportivul nostru pentru ziarul online Ochiul Clujean. 

De asemenea delegația României a avut în componență un alt apahidean pe Tudor Prian unul dintre antrenorii lotului și principalul mentor al sportivului din Apahida, Mariș Ciprian. 

Felicitări celor doi pentru performanțele realizate în tricoul tricolor și le dorim mult succes pe mai departe.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: