Locuitorii din Câmpenești nemulțumiți de veșnicele promisiuni neconcretizate

| Scris de www.apahida.ro | 2015-09-24 | SOCIAL | |

Promisiunile neacoperite de fapte îi fac pe locuitorii din Câmpenești să răbufnească la adresa Primăriei. De ani de zile le sunt promise electrificări, apă curentă iar sfârșitul anului 2015 îi găsește în aceleași condiții. Neputincioși in fata urechilor infundate ale conducerii aceștia ne trimit periodic mesaje în care ne solicită să aducem la cunoștința publicului larg problemele cu care se confruntă.

Dl. primar nu se mai aude nimic despre electrificarea retelelor, mai durează? Pentru ca trece si anul 2015 si nu s-a rezolvat aceasta problema delicata. In 2013 la un interviu ati spus ca mai durează o luna jumate si vine curentul si pe str. Primului in Campenesti.

Mergeti va rog sa vedeti starea dumului si cum lucrează cei care introduc apa, 5 minute sapa si 1ora stau i-am văzut de multe ori, sa dureze 2 luni sa sape str perilor ii rusinos cand i-am întrebat de ce se misca asa greu mi-au răspuns ca asa sunt platiti si n-au motorina.

Deci concluzia este ca a trecut si anul 2015 si nu avem nici curent, nici apa nici drum. Spune-ti dl primar oare cati ani mai trebuie sa treacă sa avem si noi conditi normale. ASTEPTAM RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA!!!

- Catalin

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: