banner-big
Cazare la Untold și inițiativa "Adoptă un Untold-ist"
comuna-apahidaunt.jpg
Data: 2016-07-11

Organizatorii "celui mai bun festival major din Europa" ne propun următoarele oportunități de cazare, ca și completare la ofertele hotelierilor clujeni:

CAMPINGUL UNTOLD ÎN LIVADA PALOCSAY

Corturi neconvenționale gata echipate, cabane dotate modern și chiar căsuțe de lux, toate sunt pregătite pentru festivalierii din întreaga lume care vin în vară la cel mai bun festival din Europa, UNTOLD. Atmosfera unică a festivalului va fi completată și de experiențe inedite în campingul UNTOLD. Tinerii vor avea de ales între mai multe posibilități de cazare pentru cea mai tare petrecere din 2016. Pe lângă hotelurile și pensiunile din oraș, în acest an sunt din nou puse la dispoziție până la 25.000 de locuri în campingul care va fi amenajat în Livada Palocsay. Zona va fi păzită 24 din 24 de ore și va avea facilități precum: dușuri, toalete, apă curentă, foodcourt, stație de reîncărcare a gadgeturilor, credit point, mini market, punct medical, locuri de parcare și activități tematice pe timp de zi. Opțiunile de cazare sunt:

 • Cort Propriu / 90 de lei / 1 persoană
 • Regular Tent / 350 de lei / 2 persoane (cortul rămâne cadou)
 • Tipi Tent / 440 de lei / 1 persoană
 • Tipi Tents/ 800 de lei / 2 persoane
 • Tipi Tents / 1600 de lei / 4 persoane
 • Untold Summer Lodge / 2200 de lei / 2 persoane
 • Untold Hut / 2500 de lei / 2/4 persoane

CAZĂRI ÎN CAMPUSURILE STUDENȚEȘTI DIN CLUJ-NAPOCA

La CAMPUSUL UNTOLD fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 4 paturi în căminele universitare Hașdeu și Observator din oraș. Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

 • Basic Room/ 350 de lei/ persoană / 4 zile de festival (baie comună)
 • Confort Room/ 425 de lei/ persoană / 4 zile de festival (baie proprie)
Mai multe informații despre facilitățile fiecărei opțiuni de cazare găsiți aici.

BEDFINDER ȘI ADOPTĂ UN UNTOLD-IST

Pe lângă variantele oficiale puse la dispoziție, organizatorii invită clujenii să arate că locuiesc în cel mai prietenos oraș din Europa și să posteze opțiunile lor de găzduire în evenimentul de facebook Cazare at UNTOLD 2016 și secțiunea Bedfinder disponibilă începând din 10 mai pe siteul www.untold.com.

De departe cea mai prietenoasă variantă este cea apărută la inițiativa tânătului Mihai Huțanu, anul trecut. Acesta a reușit să își transforme ideea de a caza un festivalier, într-un viral pe Facebook. În acest an, Adoptă un Untold-ist este o inițiativă susținută oficial și de către organizatori și își propune să demonstreze ospitalitatea clujeană, după ce în 2015, Comisia Europeană a declarat Cluj-Napoca ca fiind cel mai prietenos oraș din europa cu turiștii.

Inițiativa își propune să strângă peste 8.000 de locuri de cazare în casele clujenilor prin binecunoscuta platformă de couchsurfing. Între capitalele europene, Amsterdamul este pe primul loc la rata de couchsurfing pe cap de locuitor, 3,3% dintre cetățeni își pun la dispoziție GRATUIT canapeaua sau dormitorul pentru cei care vor să viziteze orașul. Cluj-Napoca are în acest moment un procent de doar 1,2%, iar la finalul acestei campanii ne dorim ca orașul din inima Transilvaniei să aibă cel mai ridicat procent din Europa.

Clujenii care vor să-și pună la dispoziție locuințele pe perioada festivalului UNTOLD sunt invitați pe pagina de facebook http://bit.ly/Adopta_un_Untoldist, unde pot găsi toate informațiile despre cum pot să-și creeze și să folosească profilele de couchsurfing pentru a adopta un untold-ist în funcție de lucrurile pe care le au în comun. Atât clujenii, cât și cei care vor să fie cazați, sunt invitați să posteze pe pagina evenimentului poze sau filmulețe prin care se pot cunoaște mai bine.

Cu această ocazie, îi invităm și pe apahidenii doritori să se alăture acestei campanii prietenoase și să cazeze un festivalier.

Un tânăr de 16 din Apahida bătut crunt de un recidivist în fața unui bar
comuna-apahidaandrei-alexandru.jpg
Data: 2016-07-11

Alexandru Andrei S. e un tânăr dezghețat din comuna clujeană Apahida care, paralel cu studiile liceale, muncește la un fast-food din Cluj-Napoca. Duminică, 3 iulie, acesta se afla la terasa pensiunii “Beldanis” din Apahida, când, deodată în fața lui a apărut un consătean în vârstă de 23 de ani, beat și pus pe harță. Fără să stea prea mult pe gânduri acesta i-a ars elevului de clasa a zecea un pumn în gură, extrem de puternic, după care a dispărut.

 

Duminică, tânărul se afla la pensiunea respectivă, împreună cu mai mulți prieteni când  un anume Sergiu, localnic din comună, în vârstă de circa 23 de ani, bine „abțiguit” s-a postat în fața lui și l-a interpelat cu următoarele cuvinte: „Mă, tu ești cam smecher”! Povestește tânărul, vineri, 8 iulie, cu dificultate, pe coridoarele I.M.L. Cluj, având maxilarul rupt în două locuri și dinții înfășurați în fire metalice: “Și, nici una nici alta, mi-a tras un pumn puternic în gură, lăsându-mă lat, la pământ. Apoi s-a făcut nevăzut”. Arată mai departe că, ajuns acasă a simțit o durere insuportabilă, iar a doua zi, dis de dimineață s-a prezentat la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială. Acolo, medicii l-au reținut pentru trei zile și l-au supus unei intervenții chirurgicale, având dublă fractură de maxilar. “Mi-au pus sârme în toată gura, iar de mâncat, acum nu mai pot mânca decât cu paiul. De asemenea, s-ar putea să-mi pierd și slujba pe care o am la un fast-food, unde muncesc de circa patru luni, în paralel cu școala, să vedem ce se va mai întâmpla, fiindcă am anunțat acolo ce-am pățit”. 

Citește întrugul articol pe Gazeta de Cluj

Zilele comunei Apahida: Primii artiști confirmați oficial
comuna-apahidazile-apahida.jpg
Data: 2016-07-11

Se cunosc deja o parte dn artiștii ce vor performa  la cel mai așteptat eveniment artistic al anului în Apahida. Dacă anul trecut Smiley a făcut show la Apahida, în acest an o voce feminină celebră se va auzi la Zilele comunei și anume  Antonia. 

Antonia Clara Iacobescu alias ANTONIA este o artistă apreciată în special de publicul tânăr, multe dintre piesele sale devenind adevărate hituri în ultimii ani. Din discografia sa fac parte piese precum: 

 • „Morena”(feat. Tom Boxer) 2010
 • „Marionette” 2011
 • „Pleacă" (feat. Vunk) 2011
 • „Shake it mamma” 2011
 • „I got you” 2012
 • „Jameia” 2012
 • „Marabou” 2013
 • „Nu stau în Hawaii” 2013
 • „Hurricane”(feat. Puya)2013
 • „Întoarce-te acasă”(feat. Holograf)2014
 • Wild horses (feat. Jay Sean)2014
 • „Chica Loca”2015
 • „Dream About My Face”    2015
 • ,,Gresesc” 2016
 • ,,"Vorbeste lumea""2016
 • ,,Sună-mă''(feat.Carla's Dreams) 2016

Antonia este căsătorită cu un alt cântăreț de top Alex Velea. 

Capul de afiș a celei de-a doua zi va fi ținut de Valeria și Traian Ilea, cunoscuți pentru celebra melodie populară ”Pușca și  cureaua lată”. 

Pe lângă cele două nume confirmate vor mai performa pe scena de la Apahida și alte ”formații și artiști surpriză” conform organizatorilor. 

Pe apahida.ro veți putea afla informații despre tabloul complet al celor două zile de sărbătoare care vor fi ținute în acest an în 20 și 21 august. 

 

Incendiu de proporții la un spațiu de depozitare a deșeurilor electrice din Câmpenești
comuna-apahidaincendiu2.jpg
Data: 2016-07-04

Un incendiu puternic are  loc în Câmpenești la un spatiu de depozitare a unor deșeuri electice. În acest moment la fața locului au ajuns pompierii și încearcă să stingă focul. 

Momentan nu se cunoaște cauza care a condus la izbugnirea focului. La fata locului se intervine cu mai multe autospeciale. Angajatii depozitului aproximativ 15 persoane si-au încheiat activitatea zilnica la ora 15:30 înainte de izbucnirea incendiului. Majoritatea dintre ei sunt localnici.

​​Nu îmi explic cum s-a produs incendiu întrucât in spatiu in care se depoziteaza frigiderele nu este sursa de curent. Din punctul meu de vedere exista doar doua variante, fie au luat foc de la soare, pentru ca erau rezervoare de freon si amoniu sobtante usor inflamabile fie cineva a pus foc intentionat - a declarat un muncitor de la o hala alăturată.

Incendiul a fost stins complet abia după 4 ore de la apariția la fața locului a pompierilor. Mașinile de pompieri au folosit mai mulți hidranți din Câmpenești și Apahida. 

 

Doi vârstnici din Apahida răniți unui accident rutier. Familia caută acum martorii accidentului
comuna-apahidaacc.jpg
Data: 2016-07-03

În după masa zilei de 12 iunie, la ieșire din Dej doi vârstnici din Apahida au fost împlicați într-un cumplit accident rutier. Conform primelor informații de la fața locului conducătorul unui autoturism de teren cu numere de Anglia a virat stânga fără a observa că autoturismul Matiz condus de bărbatul din Apahida era angajat deja în depășire. În urma accidentului șoferul din Apahida a suferit mai multe contuzii toracice înclusiv fracturi. Soția acestuia care ocupa locul din stânga față a fost grav accidentată cu fractură la coloana vertebrală, fractură de bazin și fractură la un membru superior, din nefericire are mai multe leziuni interne și a suferit mai multe intervenții chirurgicale. 

Familia celor doi caută acum martorii prezenți la fața locului, întrucât șoferul SUV-ului cu numere de Anglia are o altă variantă, care îl absolvă de vină, iar cercetările au luat o ”turnură neconformă cu realitate”, susțin rudele din victemelor din Apahida. 

Dacă  aveți detalii despre acest accident sunteți rugați să luați legătura cu familia victimelor la numărul de telefon 0748024282.

Foto: dejeanul.ro

 

Rezultatele Evaluării Naționale la Apahida. Cum s-au descurcat elevii de la Ștefan Pascu
comuna-apahidaevaluare_nationala_2016_rezultate_edu_ro_33952700.jpg
Data: 2016-07-03

În prezentul articol vă vom prezenta o centralizare a rezultatelor elevilor de la Liceul Tehnologic "Ștefan Pascu" și nivelul la care se află acesta comparativ cu rezultatele de la nivel național și din județul Cluj.

Liceul Tehnologic "Ștefan Pascu" a avut o prezență de 30 de elevi din totalul de 31 aflați pe listele centrului de examen.

Rezultate

La proba de Limba şi literatura română s-a înregistrat o rată de promovare de 100% cu o medie de 7,70. S-au înregistrat 6 note peste 9 obținute de elevele: Negrea Alina (9,65), Tothăzan Teodora (9,60), Abrudean Anca (9,30), Țăgean Ioana (9,30), Lurci Iulia (9,25) și Cozma Miana (9,20) și un număr de 7 note între 8 și 9, iar cea mai mică notă a fost 5,55.

La proba de Matematică s-a înregistrat o rată de promovare de 70%, 21 de elevi reușind să obțină note peste 5 dar media la această probă este "doar" 6,08. Singura notă peste 9 a fost obținută de eleva Cozma Miana (9,45), urmată un număr de 5 note între 8 și 9. Cea mai mică notă a fost 2,75.

70% dintre elevii apahideni au reușit să obțină note de trecere la ambele probe, procentajul fiind puțin sub cel înregistrat la nivel național, 75%, dar net mai slab decât cel din județului Cluj, 88,9%.

Trei eleve au reușit să obțină medii peste 9, Cozma Miana (9,32), Lurci Iulia și Tothăzan Teodora (ambele cu 9,10). Cele trei au mari șanse de a intra la unele dintre cele mai bune licee ale Clujului și au demonstrat că și în Apahida se poate "face școală".

A dat atacul în Apahida! Bijuterii în valoare de 10.000 de lei furate de un bărbat din Mureș
comuna-apahidabunuri-furate-apahida.jpg
Data: 2016-07-01

Polițiștii au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuință, la scurt timp de la sesizarea faptei. Prejudiciul, în valoare de circa 10.000 de lei, a fost recuperat.

La data de 30 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din Cluj-Napoca și Mureș, au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuință. În fapt, la data de 29 iunie a.c., bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Mureș, ar fi pătruns, fără drept, într-un imobil din Apahida, de unde ar fi sustras bani și bijuterii din aur.

În urma identificării, prejudiciul în valoare de 10.000 de lei, a fost recuperat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

PENNY in acest an!
comuna-apahida12963435_203268976722216_693593792540796786_n.jpg
Data: 2016-06-30

Apahida.ro a obtinut un scurt interviu de la Primarul Comunei Apahida , Grigore Fati in care am aflat stadiul in care se afla documentele si constructia supermarket-ului PENNY .

 

I :Ce ne puteti spune despre constructia supermarket-ului Penny si in ce stadiu se afla ?

R: Proiectul de construiere a supermarket-ului Penny este in faza de avizare. Descarcarea arheologica s- a facut , investitorul a confirmat ca inclusiv avizul de la CFR s-a obtinut . Joi 30.06.2016 in sedinta de consiliu local vom aloca o suprafata de 10 mp pe strada Morii pentru amplasarea unei statii de gaz si din ceea ce stiu inclusiv avizul de la CNADNR este pe cale de a fi obtinut . Astfel ca pana la sfarsitul anului , conform spuselor investitorului supermarketul va fi deschis .

I:Credeti ca deschiderea supermarketului va afecta producatorii locali?

R: Vreau sa fac urmatoarea precizare , intr-un supermarket nu se comercializeaza numai legume si fructe ci si alte produse . Producatorii locali ar putea fi afectati doar pe segmentul de desfacere a legumelor si fructelor . Acestia insa isi vand produsele fie la poarta fie la Agro Transilvania, vanzand en gross sau in alte piete din Cluj Napoca . Din acest punct de vedere eu spun ca nu vor fi afectati .Daca ne referim la cei care vand in piata din apropierea fostului post de control , acestia pot fi afectati fiind obligati sa-si regleze preturile in functie de cele din supermarket dar ei nu sunt producatori , sunt comercianti . As vedea si altfel problema , producatorii din Apahida ar putea intra in colaborare cu supermarketul asa cum in acest moment cei din Asociatia Lunca Somesului livreaza produse catre diferite supermarketuri .

I:Era necesara convocarea sedintei extraordinare de consiliu local ?

R: Da , era necesara deoarece in luna iunie nu am avut decat o sedinta legata de investirea consiliului local , a viceprimarului si a primarului .In acest moment avem solicitari din partea unor investitori pentru a le aproba diverse documentatii depuse din luna mai , inclusiv pentru  supermarket Penny , iar pe de alta parte este necesar sa stabilim consilierii care vor participa la alegerea delegatilor satesti din satele unde nu exista consilieri locali .

I:De ce nu a fost finalizat pana acum un PUG in comuna Apahida , si se merge in continuare pe PUG-ul vechi .

R:Sunt doua motive. Primul motiv ar fi deficientele care apartin firmei care intocmeste PUG-ul din motive interne . Al doilea motiv este si birocratia si aici m-as referi la nivelul foarte inalt de la care se emit unele avize in speta si de la Bucuresti si de asemenea schimbarea legislatiei pe timpul intocmiri PUG-ului fapt care a dus la necesitatea unor avize noi care nu erau prinse initial in contract .

I: Cand considerati ca ar putea fi finalizat ?

R: Astazi vom dezbate si aproba in consiliu local extinderea intravilanului si sper ca in luna iulie sa avem PUG-ul nou finalizat .

In Apahida incep dezinsectiile !
comuna-apahida13565486_239470793106882_1461800145_n.jpg
Data: 2016-06-29

Primarul Comunei Apahida , Grigore Fati , a postat pe pagina sa de facebook un anunt cu inceperea dezinsectiei in comuna Apahida : In data de 29-30 iunie 2016 , orele 22 incepe dezinsectia ( combaterea tantarilor, mustelor si capuselor ) in urmatoarele locatii din sat Apahida :str. Libertatii, str. Somes, str. Pietroasa si strazile adiacente, str. Republicii, str. Parcului, str. Decebal, str. Horea, str. Crisan, str Tudor Vladimirescu, str. Eroii Pascu, si toate strazile adiacente acestora.
Rugam toti cetatenii care locuiesc in zonele ce urmeaza a fi tratate sa-si ia masuri de protectie prin inchiderea usilor si geamurilor, circulatie pietonala cat mai redusa.
Persoanele care detin stupi de albine sa ia toate masurile de protejare a acestora. Pe perioada efectuarii tratamentelor de combatere este interzisa stationarea persoanelor in aceste zone. In caz de vreme nefavorabila actiunea se va reprograma . 
Se vor utiliza produse de igiena publice avizate , foarte putin toxice pentru om si animale cu sange cald,( K-othrine 25 flow).
Echipa de redactie a site-ului apahida.ro , a luat legatura cu primarul Comunei Apahida , Grigore Fati care a declarat in exclusivitate pentru noi ca dezinsectile vor continua atat in Apahida cat si in satele Pata , Sannicoara , Dezmir , Corpadea si Campenesti , inclusiv vaile . Unde este posibil se va actiona cu autospeciala iar unde nu permite terenul cu atomizor. Servicile de dezinsectii sunt asigurate de firma S.C Strict Press S.R.L.

Cei mai bogaţi oameni din lume au pierdut 200 miliarde de dolari de la Brexit
comuna-apahidaBREXIT-1.jpg
Data: 2016-06-28

Pieţele globale au mai şters încă 69 miliarde de dolari din averile cumulate ale celor mai bogaţi 400 oameni ai lumii, de când Marea Britanie a şocat investitorii prin votul "leave", favorabil ieşirii din Uniunea Europeană.

În acest context, scăderile au ajuns la un cumul de peste 196 de miliarde de dolari pe parcursul ultimelor două zile, scrie Bloomberg.

Miliardarii luaţi în calcul în indicele calculat de Bloomberg controlează averi de 3,8 miliarde de dolari, cu un procent de 1,8% în scădere faţă de începutul acestui an, potrivit Bloomberg Billionaires Index.

Şocul de luni a fost simţit de majoritatea oamenilor de afaceri din Europa, unde 92 de miliardari au pierdut 29,4 miliarde de dolari, ajungând la un total al primelor două zile din săptămână de peste 81 miliarde de dolari, mai arată datele furnizate de Bloomberg. De la finalul anului, averile lor au scăzut cu peste 45,5 miliarde de dolari, cu un declin de 5,1%.

150 de miliardari din SUA şi Canada au pierdut 26,7 miliarde de dolari, iar în ultimele două zile au ajuns la pierderi de 62,5 miliarde. Aceştia rămân pe linie de plutire în acest an, cu un câştig total de 236 milioane de dolari. Cei mai importanţi 26 miliardari ai Chinei au avut luni pierderi de un miliard de dolari, cu scăderi în ultimele două zile care i-au adus la pragul de 5 miliarde de dolari. Au scăzut cu 7,4 procente în acest an, ajungând la pierderi de 18,7 miliarde de dolari.

Georg Scaeffler, aflat în top trei al celor mai bogaţi oameni de afaceri din Germania, ocupă cel mai jos loc în index luni, cu 1,9 miliarde de dolari pierduţi din averea sa. Cea mai bogată persoană din Europa, retailerul spaniol Amancio Ortega, a pierdut 1,5 miliarde de dolari.

Bill Gates şi Mark Zuckerberg au pierdut luni 1,8 miliarde de dolari, respectiv 1,6 miliarde de dolari, un declin dramatic.

 

Prima autoutilitară de colectare a deșeurilor reciclabile dedicată exclusiv comunei Apahida
comuna-apahidastrict-masina.jpg
Data: 2016-06-27

Operatorul de salubritate arondat comunei Apahida  a achizitionat o noua autospeciala pentru colectarea deseurilor reciclabile care va fi folosita numai in comuna Apahida. Administratorul companiei Strict Prest, Eugen Veres ne-a declarat ca intentioneaza sa-i stimuleze pe apahideni sa colecteze separat materialele refolosibile precum hartia, plasticul sau resturile metalice oferindu-le un program regulat de colectare. Prin urmare era nevoie de achizitia unei astfel de autospeciale care sa fie la dispozitia locuitorilor comunei Apahida, pentru a le inlesni debarasarea de aceste materiale intr-un mod civilizat si modern. 

Seful sectiei reciclabile a societatii Strict Prest  Vasile Fratean a precizat ca in continuare colectarea selectiva in Apahida, Dezmir, Sannicoara si Pata se face in fiecare zi de luni. Prin urmare cetatenii sunt invitati ca in prima zi a saptamanii sa scoata recipientii cu deseuri reciclabile la porti pentru a putea fi preluati de echipajul firmei de salubritate. 

Colectand selectiv aratam respect fata de mediu inconjurator!

Grigore Fati a depus juramantul pentru al doilea mandat de primar
comuna-apahidafati.jpg
Data: 2016-06-24

Sedinta de investire a primarului ales Grigore Fati si a consilierilor locali a inceput in jurul orei 10 prin intonarea imnului de stat al Romaniei. Prima parte a sedintei a fost prezitdata conform legii de cel mai in varsta consilier local Valean Rachisan asistat de cei mai tineri doi consilieri locali Pop Carmen si Petean Vlad. 

Comisia de validare a luat seama de demisia din functia de consilier local al candidatului Dezmirean Marcel si Grigore Fati, cel din urma ocupand functia de primar al comunei. Prin urmare ambele partide au inlocuit cate un consilier cu primul supleant de pe lista partidului. La PSD a fost vorba de doamna Zaman Claudia iar la PNL de domnul Baciu Cristian. 

Prin urmare viitorul Consiliu local va fi compus din: 

consilierii PSD : Vasile Fratean, Sorin Rus, Ioan Bob, Ioan Olteanu, Stefan Csabai, Vlad Petean, Pop Carmen, Ilinca Craciunas, Florin Buhatel si Zaman Claudia.

consilierii PNL: Pacurar Calin, Nacu Viorel, Oros Tudor, Radu Pacurar, Baciu Cristian, Fabian Alexandru si Valean Rachisan

Cei 17 au depus juramantul si au fost validati in functie. De asemenea fiecare dintre ei face parte din cele cinci comisii de specialitate constituite. 

Validarea primarului Grigore Fati

Dupa validarea consilierilor locali a urmat momentul de investire efectiva a primarului. Reprezentantul Prefecturii a dat citire rezultatelor oficiale inregistrate la alegerile locale efectuate in 5 iunie pentru functia de primar al comunei Apahida si l-a desemnat conform rezultatelor pe Grigore Fati ca primar al comunei Apahida pentru urmatorii 4 ani. 

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati a depus juramantul in fata Consiliului loacal dar si in fata numerosilor cetateni veniti la ceremonia de investire.

Primarul al comunei a tinut un scurt discurs in care le-a multumit tuturor apahidenilor care au decis sa merga la vot si i-a asigurat ca va face tot ce ii sta in putinta pentru binele tuturor locuitorilor comunei. Grigore Fati a facut un apel la consilierii locali pe care  i-a sfatuit sa lucreze conform juramantului depus de fiecare in parte si anume pentru binele cetateanului si nu pentru orgolii de partid. De asemenea i-a indemnat sa administreze impreuna comuna sa duca la indeplinire investitiile incepute si sa inceapa investitii noi, toate pentru binele cetatenilor. 

Validarea viceprimarului Ilinca Craciunas

Consilierii locali au votat propunerea PSD pentru numirea in functia de viceprimar a doamnei Ilinca Craciunas. Consilierii au decis cu 15 voturi pentru si 1 impotriva validarea doamnei Ilinca Craciunas pentru aceasta functie. 

Asa cum ati putut citi in premiera pe apahida.ro. comuna Apahida va avea pentru prima data o femeie viceprimar. 

Ceremonia s-a incheiat intr-un climat de sarbatoare cei prezenti alesii locali si participantii au inchinat un pahar de sampanie pentru succes in noul mandat. 

Speram ca Apahida va progresa mai mult si mai bine in urmatorii 4 ani. Mult succes tuturor!

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 » 

www.apahida.ro 2012