INCIDENT GRAV: Un tânăr a fost înjunghiat la Sânnicoara în mijlocul mulțimii

| Scris de www.apahida.ro | 2017-09-02 | SOCIAL | |

Sâmbătă seara la Sânnicoara s-a desfășurat sărbătoarea ”Fiii satului” eveniment organizat de Primăria comunei Apahida, la care au participat câteva sute de persoane. Mai multe detalii despre evenimentul propriu zis veți putea citi mâine într-un articol amănunțiti pe apahida.ro 

În timpul recitalului oferit de Aurel Tămaș, undeva în partea din spate a festivalului, în partea dinspre Biserică, într-un loc mai puțin luminat se pare că a avut loc o altercație între câțiva romi  și un tânăr localnic. Nu se cunosc exact circumstanțele în care s-a produs agresiunea, însă în cele din urmă tănărul a fost înjunghiat cu un cuțit în spate. 

Băiatul a primit îngrijiri la fața locului de la echipajul medical al ambulanței private pregătite de organizatorul evenimentului, până la apariția unui echipaj SMURD. Echipajul SMURD l-a transportat pe tânăr la urgențe întrucât acesta a pierdut sânge și necesita îngrijiri și investigații amănunțite. Conform informațiilor pe care le deținem în acest moment starea de sănătate a acestuia este stabilă, însă a rămas sub supravegherea medicilor. 

Romii implicați au fost imobilizați de echipajul de jandarmi și de polițiștii prezenți la locul desfășurării evenimentului și duși la secție pentru audieri și reținuți. La locul faptei a fost descoperit și cuțitul cu care s-a comis agresiunea, fiind ridicat de organele de cercetare. Martorii incidentului au fost audiați cu privire la modul în care s-au desfășurat evenimentele. 

Mai multe informații oficiale despre incident veți putea citi în cursul zilei de maine pe apahida.ro după primirea comunicatului din partea IPJ Cluj.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: