VIDEO:Incendiu în Apahida în cea de-a doua noapte de Craciun!

| Scris de apahida.ro | 2017-12-29 | SOCIAL | |

Un incendiu s-a declanșat în cea de-a doua seara de Crăciun la chioșcul de fructe din centrul comunei de la intersecția străzii Parcului cu Republicii. Locuitorii blocurilor din zonă susțin că înainte de declanșarea incendiului s-a auzit o pocnitură puternică, cel mai probabil de la petardă. Nu se știe exact dacă acea petardă a declanșat incendiu sau a fost alta sursa focului, cert este că ghereta din placaj a luat repede foc, iar oameni s-au mobilizat și au reușit să stingă aproape de tot incendiul până la sosirea echipajului de pompieri. 

Proprietarii chioșcului au ajuns la fața locului și au constatat că peste 30 la sută din suprafața gheretei a fost afectată. De asemenea o parte din marfa depozitată a fost compromisă. Proprietarii cred că incendiu nu se putea declanșa doar de la o petardă și susțin că mai degrabă cineva a pus focul intenționat. 

Între timp chioșcul a fost reconectat la rețeaua electrică, după ce un echipaj de la Electrica a înlocuit tabloul electric ars în incendiu, iar părțile afectate au fos înlocuite astfel încât chioșcul este din nou funcțional. 

Proprietarii au solicitat imaginile de pe camerele de supraveghere aplasate în zonă, însă se pare că sistemul video nu era funcțional la acea oră. 

Totuși un riveran a reușit să filmeze incendiu un telefon mobil, iar imaginile au fost postate pe rețeaua de socializare Facebook. 

Tot în noaptea aceea o petardă a distrus cutia poștală din fața ghișeului poștal din Apahida, iar corespundențele au fost împrăștiate în jurul acesteia, ne-a declarat un martor. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: